• Zg123
    3.8k
    je kad se pipa zatvorila, kad je bilo para redovito su u top 4 bili, sad kad dizu sidro vracaju se na staro
  • Fabercaster
    1.2k
    Kaj nije on trebao odraditi nekakvu oproštajnu utakmicu na Poljudu (ne znam kakav oproštaj od čega ili koga ali bilo je priče)? To je propalo?mlinchica

Trebala je doći Barcelona odigrati prijateljsku ali pošto nemaju para za suce inicijalni dogovor je bio da poluvrijeme sudi Flick a poluvrijeme Garcia. Međutim, iz Barcelone su se žalili da to nije fer jer je Garcia sad u boljoj formi od Flicka nakon što je otrčao Livajine krugove pa bi to moglo utjecati na rezultat. Intervenirao je u to sve ponovno slobodni Hrvoje Maleš i ponudio platiti "pošteno" suđenje, ali bilo je prekasno.

Šalu na stranu s obzirom da im pretplate idu jako slabo, shopovi su im prazni i rulja im ima pjenu na ustima nakon svega mislim da su i sami skužili da nikakvu lovu nebi mogli zgrnuti od neke revijalne utakmice. Brijem da su oni jednu petardu udaljeni da porazbijaju cijeli stadion i grad i da je situacija dolje na n-tu gora nego što se prikazuje. Samo imaju jaku medijsku mašineriju pa se to prividno drži pod kontrolom.
  • miro
    9.2k
    Ne ide njima prodaja slabo, ako su do danas prodali preko 10.000 godisnjih. Nikad ne smijemo podcijenit tovarsku euforiju. Naravno s time ide i tovarska depresija, ali o tome nakon Gospe...
  • NitkoBitan
    37.7k
    Njima je preksutra prva ovosezonska utakmica a jos nisu predstavili nove dresove, toliko su duzni Adidasu :snicker:
  • IstinaZaDinamo
    2.7k

a receno je da se livaja nije pojavio na slikanju u novim dresovima, tako da ih valjda imaju, mada sa njima nikad ne znas, moza budu isti samo bez Tommya kao sponzora :rofl:
  • FrodoJePurger
    665
    Mislim da bi bilo u redu da se ispravim nakon informacija koje sam dobio:

Hawkeye smo uzeli kompletni VAR sustav.

Za dobru svotu novaca godišnje smo dobili, cijeli sustav kamera na 10 stadiona, 3 kamiona sa monitorima i softwareom i po 2 djelatnika u svakom kamionu.

Što znači da ono što oni imaju prezentirano na svojoj stranici, tako će i biti.

3D prikaz zaleđa, goal line tehnologija i nadam se brže donošenje odluka. Sve ovisi koliko će se brzo naši suci naučiti na novi sustav.
  • Ljubo
    1.1k
    šteta, a imamo strasne talente za crtanje linija
  • austrijanac
    11.9k

Prica se da su dali duplo manju ponudu od Croatela.
    Croatel ce i dalje radit neke druge stvari al nebi dalje
  • FrodoJePurger
    665
    možda jesu loše linije ali su naše :heart:
  • FrodoJePurger
    665
    mislim da će croatel raditi na produkciji i dalje zbog HT-a
  • Ljubo
    1.1k
    Croatel im 1/1 ostaje raditi produkciju
  • Ivdzo11
    10.3k
    Poznato je da pod okriljem UEFA-ine akademije trenutačno studira nogometni menadžment, dakle ne kako bi bio trener nego rukovoditelj u sportu. Za to je potrebna i tromjesečna praksa, te mu je rad u Hajduku na funkciji tehničkog direktora u tom smislu dobro došao. Riječ je o programu UEFA Academy‘s Executive Master for International Players. Već prije toga položio je UEFA certifikat za menadžment u nogometu i UEFA-in program za karijernu tranziciju
  • DrRatoljub
    1k
    Fakat Hajduk igra u četvrtak. Ja zabrijao da je idući tjedan. Fakat su u banani. Ide lagano nova doza sramoćenja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.