• GOAT
    8.5k
    Vjerujem da je zbog toga i njima meta, jer je jedini normalan. Ne dobijes sigurno opomenu pred otkaz zbog objave rezultata, nes ti informacije :lol:
  • KtcGoat
    6.6k
    budu doveli nekog Zoltana umjesto njega :smile:
  • rioda
    17.3k
    10 sustava - koji se mogu seliti po potrebi (kao što je i danas, ali ih ima premalo pa posuđujemo kad se igra više od 3 utakmice isti dan) nije isto kao opremanje 10 stadiona fiksnim sustavima.Sajla

Netko je stavio oglas za posao danas u kojem doslovno piše u opisu posla da se vozi VAR kombi s opremom. Kamere postavlja Croatel, tako da...
  • Sajla
    21.6k
    da, piše se o 10 kamerama opremljenih stadiona i 3 kamiona s opremom (SW + monitori) i po 2 operatera u njima.
    Croatelove kamere za prijenose i 10 hawk-eye sustava kamera na 10 stadiona su, kako ja razumijem pročitano, različite i odvojene stvari.
  • Bruh
    1.3k
    Kamere ne bu promjenile niš jer ih pregledavaju mentoli
  • FrodoJePurger
    665
    koliko sam mogao shvatiti kolegu koji mi je pričao o tome, bez zabadanja nosa u detalje, trebale bi se unaprijed postaviti kamere na stadione za hawkeye sustav, a kombiji bi bili za “produkciju” VAR-a.

Ne znam o kojem broju kamera se radi i ne znam hoće li dodavati kamere na ove već koje imamo na stadionima + croatel.

Znam da je rekao da imamo ugovor za 10 stadiona, gdje će se kombiji seliti sa tekme na tekmu i da će biti po dva operatera na svakom kombiju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.