• Jaro
    12.2k
    Novi VAR sustav u HNLu

Svašta su napisali osim šta se stvarno mijenja.
    criticus

Stvarno supert tajming za reklamu i najavu tehnologije firme koja je po mnogima sudjelovala u ostecenju tog istog saveza i njegove repke... Koji debili rade tamo, majko moja...
  • Oluja
    7.1k
    Želio sam svojim iskustvom, autoritetom, poznanstvima i odnosima koje sam godinama gradio u europskom i svjetskom nogometu otvoriti vrata koja možda prije nisu bila otvorena.Mali Zeus

Vrata su i dalje zatvorena, pizdica mala zaboravila ključeve.
  • Mr Anderson
    20.3k
    Raquel dosadio kum pa dižu sidro, naći će se neki latino lover u Sevilli. Baš me zanima jesu mu sve isplatili.
  • KtcGoat
    6.6k
    Glasnogovornik Nk Osijeka Mario Mihić dobio je opomenu pred otkaz jer je objavio rezultat prijateljske u kojoj su spusili 4-0 od Mađara,utakmica se igrala bez gledatelja.
    Uglavnom ono sto citam od njihovih navijaca, tamo dolaskom nove predsjednice polako krece teska sjeverna koreja.
  • db-izbjeglica
    21k
    Glasnogovornik Nk Osijeka Mario Mihić dobio je opomenu pred otkaz jer je objavio rezultat prijateljske u kojoj su spusili 4-0 od Mađara,utakmica se igrala bez gledatelja.KtcGoat

ahahaha ovo je nadrealno :lol:

kakvu oni sreću imaju što ni ove sezone u HNL nije ušao netko ozbiljniji, tko će makar igrati utakmice na svom stadionu. tipa da šibenik nije propao i da su se ove sezone vratili... mađaroni bi ispali iz lige 1/1
  • modri-kibic
    1.7k

Kada mislim da je najveći cirkus kod južinara, onda me šarani razuvjere :rofl:
  • KtcGoat
    6.6k
    U kakva su oni govna upali s tim mađarima, strasno :lol:
  • Paggini
    89.9k
    UPRAVA ODLAZI

AL STADION NAM OSTAVI
  • Sajla
    21.6k
    onda me štuke razuvjeremodri-kibic

štuke su u Podravini, ovo su šarani ;)
  • FrodoJePurger
    665
    kao što je već par forumaša napisalo, ovo ne mora ništa značiti, vjerojatno će biti isti broj kamera kao i do sada i samim time svi ovi sustavi kaj su prikazani na njihovoj stranici neće funkcionirati (kao i loše pozicionirane kamere), tako da očekujem i dalje 10 minuta čekanje odluke Hawk-eyea :lol:
  • modri-kibic
    1.7k

To sam i napisao :cool:

Hvala na ispravku netočnog navoda.
  • Zg123
    3.8k
    U kakva su oni govna upali s tim mađarima, strasnoKtcGoat

Kakva govna? Ljudi im izgradili stadion, napravili od njih klub koji vise ne gnjili na 8. mjestu tablice i cak jedno vrijeme ubacili u pricu za naslov. Sad kad se pipa zatvorila mogu se vratit u orbitu nebitnosti koju su imali prije njih sa svojim ponosno 1 ukradenim kupom prije 20 godina
  • KtcGoat
    6.6k
    UPRAVA ODLAZIPaggini

A na svim transevima ž(č)ohar, moraju sve novo radit :cry:
  • Sibirski plavac
    9.5k
    Glasnogovornik Nk Osijeka Mario Mihić dobio je opomenu pred otkaz jer je objavio rezultat prijateljske u kojoj su spusili 4-0 od MađaraKtcGoat

Čovjek im objavio rezultat utakmice državnog prvenstva, i oni tako prema njemu...
  • IstinaZaDinamo
    2.7k
    napravili od njih klub koji vise ne gnjili na 8. mjestu tabliceZg123

tocno, sad su deveti :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.