• Jurki
    26.5k
    ovom se svi nadamo.

Nakon ovog sranja s mijesanjem politike, kako god mrzim Engleze.. navijal bi za Kanea da im stisne petardu. A zadnjom loptom da pogodi ono žuto govno koje ima problema s inkontinecijom.
  • Shimano9
    19
    Ne vidim problem da navijaš za koga god želiš, kao i ja, iako vidim da ljudi često i prije ovoga upliću politiku pa im USA koja je super lijepo igrala ne paše jer ne vole anti woke i anti komunizam i anti antifa i za normalnost predsjednika. Meni to nije bio problem jer volim USA koja nam je dala sve što znamo i koristimo i gledamo i slušamo, i koja je bombardirala srbiju, pa ni navijanje za USA nije problem. A ako je Brazil mogao biti prvak s kažnjenim Garrinchom koji je stvarno zaslužio crveni, onda mi ovaj slučaj nije presudan. Iako znamo da bez love i marketinga nema spektakla, a to svi vole i traže inače bi seoski stadioni bili puni a maksimir prazan da je amaterizam ono što želimo
  • Tom Hanks
    5.4k
    koja je bombardirala srbijuShimano9

Ikona :rofl:
  • Mlađi referent
    15.7k
    Ju kumovi, kakav spektakl nas čeka
  • Droljo
    29.1k
    USA koja nam je dala sve što znamo i koristimo i gledamo i slušamo,Shimano9

Meni je to dao Japan. :nerd:
  • Shimano9
    19
    Japanska kultura se nije nezavisno razvila, u Japanu je uz Sumo, Baseball najpopularniji, oni su samo dali svoj crazy štih na američku kuturu
  • modri-kibic
    1.7k
    Ajmo Olmo, hrvatski sine :cool:
  • Droljo
    29.1k

Vozim japanski auto i motor. Slušam hifi na japanskim uređajima. Gledam japanski tv. U tom smjeru sam išao...
    I Shimano je japanski brend :snicker:
  • Shimano9
    19
    Nadam se 3 komada u mreži Portugala. A Viki kao komentator je parodija inače, no skupio bodove kad je rekao nakon što su pokazali pravog Ronalda, evo kaže prvai, originalni, ma jedini Ronaldo, i zabi kolac u srcu papku
  • Shimano9
    19
    Ali to što slušaš i gledaš... no nevažno, Japan se izgradio prko USA tržišta i nakon što su ih ovi uopće oslobodili od feudalizma nakon pomorske blokade adimrala Peryja.... ma odoh aj daleko, nogomet je uskoro. Btw, nadimak Shimano nije zbog bicikla, pa je hrvatski brend :lol:
  • Jurki
    26.5k
    gle rista.. ako su pravila nogometa da igrac koji dobije crveni karton (opravdano ili neopravdano nebitno) MORA preskociti iducu utakmicu, onda se nikakvi Krampi, kurci palci, politicari ne mijesaju u sport.
    Uostalom glavno pravilo Fife je da se politika ne mijesa u sport.
    Ovim su se svi posrali po tom sportu gdje je ocito dovoljno nazvati Infantina da se ponisti odluka suca na ZAVRSENOJ utakmici.
    Po tome sutra moze svatko izvrsiti pritisak na Kustica i da ponisti nekom igracu karton, gol, pobjedu.. svejedno.
    Ako je to sportski, fair play onda nek ugase taj jebeni nogomet.
    Nadam se da ce ih Belgijanci natorpedirati.
    Amerika je jos jednom pokazala kakva je septička jama od drzave, obicni siledzija koji mora dobiti sve kaj pozeli.

A ti navijaj za koga zelis, to je tvoja osobna stvar.
    Ovo nije sportski, nije fair play!
  • MolonLabe
    825
    Kako sam gledao vlogove s prvenstva IG mi sada baca random stvari zadnjih dana i izbaci mi neku babu vijetnamku ili sta je vec kako snima ocajne videe po cesti s navijacima u Americi. Teski ocaj, ne preporucam. Ima i jedan video s navijacima Hrvatske reprezentacije :smile:

[url=http://Instagram]https://www.instagram.com/leifslone/reel/DaWKEJ9BM0i/[/url]
  • Shimano9
    19
    Nisam rekao da je pošteno ili ne. Rekao sam da imamo presedan i da je na kraju ta ekipa bila prvak. Također, sasvim je jasno da je interes gledanosti i love, bez toga nema spektakla. Pošteno? Ne znam, ako je nepravedno dobio crveni onda je priča drugačija. Ali ne zamaram se, nogomet mi je bio dobar, igrači nisu krivi, a USA i dalje volim čak i više jer Trump zajebava i uništava woke pedere koji ih mrze. No ponavljam, to ne utječe na navijanje, kao što ni Englesku ne mrzim jer njihova liga je super i volim kad igraju dobar nogomet. Nas su pošteno dobili i ok
  • Jurki
    26.5k
    bolje pasti posteno nego se provuci ko zadnja kurva na ovakvu ciganiju.

Nikome se nebi smjeli oprastati kartoni, nikakvi spektakli, lova, gledanost nebi smjeli biti opravdanje.. pogotovo ne na SP-u.
    Ako se to jedanput napravilo u proslosti, to nije opravdanje da se napravi opet.
    Čemu se onda igra, ako se ovakvim ciganlukom dolazi do uspjeha?
  • Droljo
    29.1k
    imamo presedan i da je na kraju ta ekipa bila prvakShimano9

Ako se to jedanput napravilo u proslosti, to nije opravdanje da se napravi opet.Jurki

Jel nije ekipa par stranica prije objasnila da tad nije išla direktna suspenzija nego su se poslije utakmice sastajali suci, igrač i neki službenici pa se odlučivalo? Kak je to isto
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.