• Mali Zeus
    21.6k
    Što je sljedeće, da netko kaže koliko ćemo se još tješiti da imamo najljepšu obalu
  • Hnlovac
    6.7k
    Jer se točno sjećam razine tješenja kad su nas vikinzi Danci dobili u finalu rukometa prosle godine pa je bilo fuj, svijet je večeras uz Hrvatsku, nije njih ni briga za titulu, mi bismo priredili dernek

Ajde, bio je MPT, al docek izrazito mid. Sad smo ih krenuli radit za svaki racku. Uskoro ce ic docek za vatrene nakon cetvrtfinala lige nacija jbt

"Bježite ljudi, bježite iz grada! Stize ekipa pijana! :joke: :joke: "

Vise sam kaosa i razloga za "bježanje iz grada" vidio na derbiju Vrapče - Ponikve nego kad stigne "ekipa pijana". Bolja atmosfera bude na kentaurima ispod sjevera 20min do tekme nego s ekipom pijanom
  • Paggini
    89.7k
    Ne znam od kud uopće ta potreba za uspoređivanjem tko "najbolje slavi" pa nismo magarad. :lol:db-izbjeglica

Ma mislim da se kolega više referira na novinarske gluparije, pogotovo ovo sa "Nećete vjerovati što su hrvatski navijači napravili, ovo nitko nije napravio" a na kraju je ona HNSova zastava od 100 metara
  • Nolifer
    15.3k
    Sad smo ih krenuli radit za svaki racku. Uskoro ce ic docek za vatrene nakon cetvrtfinala lige nacija jbtHnlovac

Pa na trgu nije bilo nikakvog dočeka i slavlja, o čem ti pričaš?

To kaj se ekipa skupila dat samo podršku na aerodromu ne znači da je bila neka fešta.
  • Dendle71
    479
    Bježite ljudi, bježite iz grada! Stize ekipa pijana! :joke:Hnlovac

Najbolje od svega je tu kad mi neki glavonja u kockastim hlacama, koji prati repku od 2023 u zivo, objašnjava da bi ja sada trebao čučnuti.
  • Hnlovac
    6.7k
    Ma ne smeta meni "docek" na aerodromu, to je skroz legitimno i normalno, radi se to svugdje

Ali da smo krenuli s docecima na trgu za pola stvari kaj ne treba, jesmo.
  • NitkoBitan
    37.6k
    Ali da smo krenuli s docecima na trgu za pola stvari kaj ne treba, jesmoHnlovac

Dok ima interesa i dobar broj ljudi se skupi ne vidim problem.
  • Nolifer
    15.3k

A gle ne znam zaš tebi to predstavlja problem. Ali ako se napravi značajan rezultat, zašto ne...

Najbolje da se zatvorimo odmah u 4 zida, kao da ništa nije bilo...
  • Mali Zeus
    21.6k
    Najbolje od svega je tu kad mi neki glavonja u kockastim hlacama, koji prati repku od 2023 u zivo, objašnjava da bi ja sada trebao čučnuti.Dendle71

SP u katru, neki tam ćelavi tetci iz udruge Mi Hrvati ili koje već dijele ekipi na plaži kod hotela papiriće s tekstom nove pjesme da nauče.

Dakle u tom trenutku sam shvatio da je repka okupirana i da nema natrag.

Sprdali smo se klobučarima, oni su sad repka.
  • Noel
    22k
    Ovo SP je bilo vrlo dobro u svim segmentina do trenutka naše utakmice protiv Portugala, krađe bez milosti, a ovaj jučerašnji potez Infantina i Fife je dokrajčio ovo prvenstvo.

Jedino kaj može spasit ovo prvenstvo je da Infantino dobi otkaz zbog kriminalnih radnji uz pomoć politike i da poispadaju svi sudionici tog udruženog zločinačkog poduhvata (Portugal,Argentina,SAD)

Isto tako velika pobjeda nogometa bi bila kad bi nakon torpediranja Infantina novi predsjednik Fife vratio svjetsko prvenstvo na 32 reprezentacije.
  • Hnlovac
    6.7k
    do preferencija je. Ja bih rekao i da docekivanjem bas svega (msm, radio se docek i za Baby Lasagna 2. mjesto lmao) docek gubi na važnosti tj imidzu

Zna se koji su veliki i legendarni dočeci bili -

Bronca 98, Janica 2002., docek generala 2012., Srebro 2018.

A najgora stvar kod novih doceka je najcesce tko ih vodi. Bulic ga je unisito 2022.,a tko bi ih sad vodio- Franjo Ridjan? onaj jazavac Dalibor Petko?
  • Droljo
    29.1k
    Kad ćemo prestati s utjehama da mi najbolje slavimo i dočekujemoHnlovac
    Tribalo je doček u splita metit... Normalno da trg nikad neće biti riva.
  • Keyser Soze
    19.8k
    Ja bi bio najsretniji da se doček radi isključivo za zlato. Postali su mi gadljivi dočeci za broncu i srebro, a dojam je da kad Hrvatska uđe u polufinale bilo kojeg sporta jednostavno odustane od zlata jer nam je u podsvijesti da smo ipak mala zemlja i da je polufinale uspjeh, treba probiti tu blokadu.
  • KtcGoat
    6.5k
    Ovisi, ne vrednuje se uspjeh u svakom sportu jednako.
  • Paggini
    89.7k
    A da, mislim srebro na svjetskom iz nogometa nije isto kao srebro u vaterpolu jbg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.