• Droljo
    29.1k
    Bravo dečki. :heart:
  • Mr Anderson
    20.2k
    Čestitke našim dečkima, izvukli su to kad su ih svi otpisali.
    Ruku na srce, nisam baš vidio da su se Srbi pretrgli zadnjih 20 minuta da nam zabiju gol.
  • fakin
    5.2k
    svaka čast dečkima, ovo je baš jebački uspjeh, među 4 u Europi.

španjolska je druga dimenzija, 3 tekme, 3 pobjede bez primljenog gola imaju, 7:0, 4:0 i 3:0
  • Ludovic IX
    11.9k
    ako si gledao ovu tekmu na euru, onda da ali ove prve dve prije katastrofa. Ukrajina poklonili pobjedu a protiv Italije, peder tko predje centar. Ali isplatilo se izgleda
  • blue heart 72
    3.6k
    a možda je nešto i do nas?
  • Ludovic IX
    11.9k
    belosvetska zavera mladih hrvata i srba da izbace digice kad srbi već nisu mogli ni do trećeg mjesta
  • Jos-Optimus
    11.6k
    e jebi ga, nije dobro ako uzme, nije dobro ako je realan pa ne uzme...mozda je covjek svjestan reakcije javnosti
  • Ljubo
    1.1k
    prvu smo se kockali sa golmanom i ekipa je odigrala bas slabo, protiv Italije si stavio boljeg na gol i to ti je donijelo bod, i danas odigraš najbolju tekmu turnira i prođeš dalje. Opet sada gledam roster od Ukrajine npr i vise od pola igrača im je igralo ozbiljne minute u seniorskom nogometu ove sezone, golman koji je branio protiv nas je otišao u slaviju iz Praga za 5 milja eura.
  • Ludovic IX
    11.9k
    U17 euro dobila Španjolce u grupi ali ispala ali ide na SP
    U19 polufinale eura i SP iduce godine
    U21 olić je to vrhunski poslužio i dečki igraju bez respekta i očekujem euro a nadam sw nagodinu i jedno od 5 mjesta na euru i prve OI

Budimir je ok i dečki igraju bez straha. Po meni dobar izbornik
    Orescsnin evo ima rezultat ali mislim da protiv većih imena treba hrabrih
    Olić kako rekoh, zasad odlično vodi u21
  • vjeko1701
    26k
    Jel to prvi put odkad znam za sebe da imamo sve izbornike mladih selekcija koji rade dobro a ne da je barem jedan ili više tam uhljebljen tek tolko?
  • Dzoni
    6.5k
    Ovime smo se prvi put kvalificirali na U20 svjetsko prvenstvo još od 2013.
  • Navijač Dinama
    12.7k
    Mikic baš beton defenzivno danas 16 defenzivni akcija i osam duela.Omake

Mikić je i kod nas bio više odličan u ono vremena što je igrao, nego loš. Meni je protiv Slavena samo bio loš, jer je nezrelo pristupio tome, te je na vrijeme zamjenjen, a sve ostalo(Varaždin i derbi sa tovarima i da ne pričam) je odigrao maestralno.

I dalje mi nije jasno, to zapostavljanje malog i sad kroz proljetni dio sezone, a davanje šansi onom davljeniku Tabinasu.
  • Ljubo
    1.1k
    ja se nadam da ćemo prodati Valincica nakon ove sezone pa će Mikic preuzeti to mjesto.
  • Ludovic IX
    11.9k
    bitno da znaju oni koji trebaju znati. A malom će 90 min u dinamo 2 više značiti nego svaku treću po 20 min u prvom sastavu
  • Mathiasovi Chageri
    8.5k
    Ovime smo se prvi put kvalificirali na U20 svjetsko prvenstvo još od 2013.Dzoni

Ajme kakva je to bila ekipa, Rebić i Livaja naprijed, Stipe Perica je bio isto ako se ne varam, Datković stoper. Toliko se očekivalo da je HRT otkupio prava za sve utakmice, slaba skupina, mi prvi, na kraju ispali odmah od Čilea u osmini finala.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.