• Dzoni
    6.5k
    Ono kad je BiH nogomet toliko loš da uvozi sa zadovoljstvom naše bivše visoke dužnosnike u nogometu koje smo govnjivim motkama tjerali od sebe.. i još ih nisu sposobni zadržati :lol: :lol:
  • Kumerle
    3.1k
    Sad vec bivsem izborniku Juzne Koreje zbog neprolaska skupine u drzavi prijete smrcu, cak se predsjednik ukljucio u javno "lincevanje", ducani mu zabranjuju ulazak i kupovinu namirnica, televizija mu muti sliku, aposlutna katastrofa i sramotaZG plavi 01

A ja sam mislio da je J. Koreja puno naprednije od Sjeverne :monkey:
  • KtcGoat
    6.5k
    Nisam znao da su toliko radikalni :rofl:
  • Oluja
    7.1k
    Sad vec bivsem izborniku Juzne Koreje zbog neprolaska skupine u drzavi prijete smrcu, cak se predsjednik ukljucio u javno "lincevanje", ducani mu zabranjuju ulazak i kupovinu namirnica, televizija mu muti sliku, aposlutna katastrofa i sramotaZG plavi 01

Ovako nešto očekujem u Splitu.
  • Pacho
    19.2k

Zasto bezveze mutiti sliku kad ionako svi isto izgledaju?
  • Zg123
    3.8k
    Tottenham poce nemilo trositi, sta se dogadja tamo?
  • Efes Pilsen
    16.3k
    Hoce to tako kad se dovedes na rub ispadanja.
  • Jaro
    12.2k
    Tottenham poce nemilo trositi, sta se dogadja tamo?Zg123

Prodali Vuskovica za 50 milja. Ako to knjizis 5-6 puta imaju 300injak za trosenje kaj ne?
  • ZGBhoy
    2k
    Danas je je potpisao prvi profesionalni ugovor sa Eintrachtom iz Frankfurta Niko Iličević, nećak bivšeg Hrvatskog Reprezentativca, Ive Iličevića.

https://nachwuchs.eintracht.de/news/niko-ilicevic-bleibt-langfristig-adlertraeger-178083?_gl=1*18kwr1r*_gcl_au*NTgzMzAxOTg4LjE3ODI0MjE0NDQ.

Dio he U19/ U21 ekipe i trenirat će sa prvom ekipom Eintrachta. Njegov prvi nastup za prvu ekipu Eintrachta se očekuje u 10 mjesecu čim napuni 16 Godina.

Nadam se duboko da ga Stipe Pletikosa i HNS i dalje vrebaju iako se čuje da ih je odbio i preferira karijeru u Njemačkom Elfu.
    Dečko je izvanredan talenat kojeg sam gledao par puta uzivo.
  • crophantom
    5.4k
    Neznam zasto mi je youtube ovo izbacio, ali znam da ni Halanda ni Norvešku više u životu neću shvatiti ozbiljno.
  • Hnlovac
    6.7k
    dobro znamo da sd Haaland počeo baviti nogometom da promovira svoju rap karijeru :fire:
  • KtcGoat
    6.5k
    Jagusic u 2 pripremne utakmice u prvih 11, trenutno asist protiv Ajaxa na poluvremenu.
  • Efes Pilsen
    16.3k
    ciljao je na Milan, ali su propali pregovori i na kraju eto, završio u Forestu, navodno pregovarao i s Frankfurtomdin

Znam da je bio kandidat za Milan, ali da mu toliko treba posao da je uzeo ovo umjesto da je cekao bolju priliku mi je iznenadujuce. Forrest sa debelim Grkom kojem raspolozenje ovisi o tome koja mu je zila taj dan zacepljena kolesterolom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.