• emilperska
    17.1k
    Nije opce ideja bila kačit se. Rasprava je krenula na drugoj temi oko zaštićenosti klubova kao Varazdin, Gorica, Belupo i Loksa jer nikad nece ispast buduci da je unutra uvijek 1 Rudes, Vukovar, Dragovoljac, Šibenik koji se raspadnu nakon 10 kola.. pa je onda rasprava išla da kako Istru stavljam ispred Varaždina..
  • vjeko1701
    26k
    Ma normalna rasprava. I meni nije poanta da sam neki veliki simpatizer Varaždina ili nekog drugog, samo kao netko tko ovu ligu prati još od osnovne, bilo kakva ideja ozbiljnosti i Istre mi je totalno strana. Ako Varaždinu oduzimaš našu posjetu onda Istri moraš posjetu Riječana i Hajdukovaca.

Na kraju dana, uvijek će mi biti draži klubovi iz gradova ili mjesta koja su u velikom postotku plava nego onih koja su u velikom postotku bijela. Jedan Zadar je povjesno veći klub od mnogih danas u 1. HNL pa ih ne želim natrag.

Možda su im se neke stvari poboljšale zadnjih godina, al sutra mogu Španjolci upasti u probleme pa lako ostaviti "fake Istru" kao drugoligaša. Još ako dodam brojne poveznice sa Hajdukom i osobna iskustva po pitanju mišljenja o Dinamu, oni su mi na samom dnu klubova kakve želim u HNL. Ako rangiram, vjerojatno su mi treći odozada po nekom afinitetu prema njima. To je čisto osobna stvar.
  • Jurki
    26.5k
    Navijačka baza? Išao sam vidjeti posjetu zadnjih 10 godina ignorirajući koronuvjeko1701

Ako bumo gledali navijacku bazu.. u Varazdinu bus prije videl ljude koji nose dresove Gzire United nego Varazdina.
    Dolazak na stadion se moze gledati kroz prizmu brojki koje naprave ljudi koji ne dolaze na taj stadion zbog Varazdina.
    A i od tog broja kaj dolazi zbog Varazdina je velika vecina koji kurca ne kuze kaj je kaj.. vec im je ova tvorevina nasljednik Varteksa, a ostalo koje dojde, dojde isto kak i u shopping centar.. ubiti popodne, pojesti kokice i popiti pivu.
  • vjeko1701
    26k
    I kaj me to točno briga zašto ljudi dolaze, o tome nek brigu vodi Varaždin. Zašto bi mi bilo bitno kaj jedinima dolaze gumeni bomboni a drugima penzioneri da ube dosadno popodne. Al ako pričamo o statistici, Varaždin ima veću posjetu, bili to penzioneri, navijači drugih klubova ili nekaj treće a Istru se redovno stavlja kao neki pozitivni primjer posjete.
  • Jurki
    26.5k
    jasno da to ne treba biti bitno.. al ak se vec vade podaci.. onda da izvucemo pozadinu i kontekst.
    Da Dinamo ne dolazi na taj stadion.. taj stadion bi me videl samo kad prolazim cestom pored.
    I jos masu drugih ljudi koje vjerujem nebi hteli da se ubrajamo u njihovu publiku.

Odes u Split na šekret.. velis bilo nas je 33 tisuce ili velis kavez je bil pun do čepa.. bilo nas je 1800?

Al dobro.. rijec je o statistici.. pa sve ok. To su samo brojke.
  • vjeko1701
    26k
    Ok, al onda je fer oduzeti Riječane i Hajdukovce dva put godišnje na Drosini. Znači ima 2 naše godišnje di mi punimo Herjavec po domaćim tribinama vs 4 godišnje di oni pune Drosinu po domaćim tribinama.
  • Dzoni
    6.5k

Niti Nk Varaždin niti ovaj novi Varteks nisu pravi nasljednik Varteksa tako da bi im bilo pametnije naći način pomiriti se nego imati ovu nakaradanu podjelu na 2 kluba
  • Jurki
    26.5k
    naravno da je fer, dapace tak bi i trebalo biti.
    Vise ce ljudi doci na rezultatski nebitnu tekmu protiv Dinama u nedjelju, nego na polufinale kupa protiv Gorice. Meni je ta spoznaja cisto dosta.

da se pomire?.. to je isto kao da ocekujes od Palestine i Izraela da se ujedine i imaju zajednicku drzavu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.