• jp23
    4.2k
    A to si si sam kriv kad si uzeo čitati ikakav članak sa germanijaka, i još k tome potpisan od strane tog gmaza
  • ElDorado
    12.1k
    https://www.germanijak.hr/specijal/sp-2026/vijesti/trebali-smo-i-mogli-smo-ali-nisu-nam-dali/163946

Ovaj Lesički je mrtvi kreten. Sad ce nas sest mjeseci jebat s teorijama zavjere
  • Noel
    22k

Uvjeren sam da Kovačić ne viče dobro jutro Lessiju kad ovaj ko Lessie cupka ispred trening centra pa mu je ovaj zamjerio... i nabacio se malo uvredama da si smiri kompleks.
  • vjeko1701
    25.9k
    Svako slovo napisano o tom jadniku je gubitak vremena vas koji pišete, gubitak vremena nas koji čitamo i uzaludno trošenje serverskog prostora.
  • NORTE
    25.4k
    Čestitam cmrčenjaku na vjerojatno najglupljem komentaru sp-a.
    40. minuta, mbappe praktički pokušao iznuditi penal o kojem nema govora, kaže komentator da Paragvajac "ima sreće što se ne preziva Vlašić".

Glupost i mitomanija naših ljudi je zaista nevjerojatna.

Nogometni komentator s više godina iskustva ne može biti objektivan ni dok radi prijenos druge tekme i priznati da je Vlašić napravio čisti penal, omeo i srušio igrača par metara od gola na kojeg dolazi lopta iz kornera.
  • NORTE
    25.4k
    66. minuta kaže isti lik "nije mi baš sigurno je li tu bilo kontakta"

Čisti megapenal za Francusku.

Nevjerojatno kakvi likovi komentiraju sp, ovo je komedija.
  • Zagi
    18k
    Pa lik iz tjedna u tjedan komentira tovare. Ovakav stil mu je vjerojatno ugovorna obveza.
    Ili su ga "mlad je , naučiti će" izdrilali.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.