• KtcGoat
    7.9k
    Naslovi u medijima:"Valentina Miletić u studio dovela svog voljenog".

Zena psa dovela u studio, majko moja.
  • KtcGoat
    7.9k
    Teska dilema
    Screenshot-20260630-001833-Facebook.jpg
  • vjeko1701
    30k
    Barcelona propaganda u Hrvatskoj :rofl: :rofl:
  • Zagi
    19.2k
    Podsjeća na svojedobna mozganja oko toga za koga navijati u jadraskom derbiju.
  • Sibirski plavac
    10.2k
    Kakve su ovo pizdarije hahahaha

Ovo je sličan mentalni sklop kao kod onih Indijaca i Bangladešana koji radi Messija obuku cijeli svoj grad ili selo u argentinske dresove i slave ko da je njihova repka pobjedila...
  • Thor
    4.3k
    Ne vjerujem da je to netko stvarno i pisao :roll: ovo je neki Balkan AI Real...u suprotnom ozbiljan problem s glavom
  • NitkoBitan
    39.7k
    Tocno vidis kako su ograniceni navijaci tih stranih klubova.
  • Hnlovac
    8.1k
    zapamtite ljudi, svaki dan prođete pored nekoliko ovakvih debila na ulici a da niste ni svjesni

Pazite se
  • Sibirski plavac
    10.2k
    Ovo mora da je napisano od strane tinejdzera ili klinca. Odbijam vjerovati da neka osoba recimo u dvadesetima, tridesetima a pogotovo još starije, može ovakve pizdarije pisati i glumiti većeg Madridistu od nekog Madridste koji je baš iz Madrida.
  • Goncalo Santos
    4.8k
    Jedna od najljepsih inicijativa koju je ovo vodstvo kluba donijelo je obilazak osnovnih skola i zagrebackih kvartova, da se klince "zarazi" dinamovstinom od malih nogu i samim time broj ovakvih jazavaca u buducnosti svede na minimum.

Kao sto kazu da ce se Capellasovi rezultati vidjeti za 2-3 godine, tako i te inicijative treba gledati dugorocno.

Vjerujem da ce za 10 godina biti puno manje pripadnika ovih ______ balkan fan clubova sta za sebe pricaju u prvom licu mnozine. "Mi smo doveli belinghama, nas saka je bolji od vaseg raphinhe, mi imamo x liga prvaka..."

Gadljivo.
  • Sibirski plavac
    10.2k
    Vjerujem da ce za 10 godina biti puno manje pripadnika ovih ______ balkan fan clubova sta za sebe pricaju u prvom licu mnozine. "Mi smo doveli belinghama, nas saka je bolji od vaseg raphinhe, mi imamo x liga prvaka..." — Goncalo Santos

A tek oni koji čak i kad im klub izvuče recimo Dinamo u Europi opet govore "mi" za taj klub, a Dinamo im je "oni". :vomit:
  • Dzoni
    8.2k
    Činjenica da netko može gorljivo navijati za klub bez ikakvih osobnih dodirnih točaka s njim ili obitelji ili lokalnom zajednicom mi je potpuno neshvatljiva.
    Ali dobro, viđao sam i čudnije pojave na ovom svijetu od navijanja za klub tisućama km daleko od svog kluba
  • Peškaman
    9.8k
    Fan clubovi klubova po Balkanu su mi teški idiotizam.
    Ili ona posebna ljudska bića koja navijaju za Ronalda/Messia te dolaze u dilemu hoće li navijat' za svoju državu ili Portugal/Argentinu.
  • Droljo
    32.2k
    Ja se slažem sa dotičnim gospodinom. Ako Hrvatska misli proći i Portugal i Španjolsku te osvojiti SP podržat ću to!
  • Sajla
    24.6k
    Znam lika koji je kad se Engleska plasirala na veliko natjecanje, a Hrvatska još nije, komentirao s "moji su prošli, a tvoji?" :vomit: Hrvat, iz Zagreba, u pedestim godinama, svake godine ode u Englesku pogledati koju utakmicu "svog kluba". Neću pisati ime jer je javna osoba i čak je i bio uključen u neke dinamove aktivnosti i davao izjave o svojem navijanju za dinamo. Oportunist, jbg.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.