• KtcGoat
    6.2k
    Naslovi u medijima:"Valentina Miletić u studio dovela svog voljenog".

Zena psa dovela u studio, majko moja.
  • KtcGoat
    6.2k
    Teska dilema
    Screenshot-20260630-001833-Facebook.jpg
  • vjeko1701
    25.7k
    Barcelona propaganda u Hrvatskoj :rofl: :rofl:
  • Zagi
    18k
    Podsjeća na svojedobna mozganja oko toga za koga navijati u jadraskom derbiju.
  • Sibirski plavac
    9.4k
    Kakve su ovo pizdarije hahahaha

Ovo je sličan mentalni sklop kao kod onih Indijaca i Bangladešana koji radi Messija obuku cijeli svoj grad ili selo u argentinske dresove i slave ko da je njihova repka pobjedila...
  • Thor
    2.9k
    Ne vjerujem da je to netko stvarno i pisao :roll: ovo je neki Balkan AI Real...u suprotnom ozbiljan problem s glavom
  • NitkoBitan
    37.5k
    Tocno vidis kako su ograniceni navijaci tih stranih klubova.
  • Hnlovac
    6.5k
    zapamtite ljudi, svaki dan prođete pored nekoliko ovakvih debila na ulici a da niste ni svjesni

Pazite se
  • Sibirski plavac
    9.4k
    Ovo mora da je napisano od strane tinejdzera ili klinca. Odbijam vjerovati da neka osoba recimo u dvadesetima, tridesetima a pogotovo još starije, može ovakve pizdarije pisati i glumiti većeg Madridistu od nekog Madridste koji je baš iz Madrida.
  • Goncalo Santos
    3.9k
    Jedna od najljepsih inicijativa koju je ovo vodstvo kluba donijelo je obilazak osnovnih skola i zagrebackih kvartova, da se klince "zarazi" dinamovstinom od malih nogu i samim time broj ovakvih jazavaca u buducnosti svede na minimum.

Kao sto kazu da ce se Capellasovi rezultati vidjeti za 2-3 godine, tako i te inicijative treba gledati dugorocno.

Vjerujem da ce za 10 godina biti puno manje pripadnika ovih ______ balkan fan clubova sta za sebe pricaju u prvom licu mnozine. "Mi smo doveli belinghama, nas saka je bolji od vaseg raphinhe, mi imamo x liga prvaka..."

Gadljivo.
  • Sibirski plavac
    9.4k
    Vjerujem da ce za 10 godina biti puno manje pripadnika ovih ______ balkan fan clubova sta za sebe pricaju u prvom licu mnozine. "Mi smo doveli belinghama, nas saka je bolji od vaseg raphinhe, mi imamo x liga prvaka..."Goncalo Santos

A tek oni koji čak i kad im klub izvuče recimo Dinamo u Europi opet govore "mi" za taj klub, a Dinamo im je "oni". :vomit:
  • Dzoni
    6.4k
    Činjenica da netko može gorljivo navijati za klub bez ikakvih osobnih dodirnih točaka s njim ili obitelji ili lokalnom zajednicom mi je potpuno neshvatljiva.
    Ali dobro, viđao sam i čudnije pojave na ovom svijetu od navijanja za klub tisućama km daleko od svog kluba
  • Peškaman
    9.3k
    Fan clubovi klubova po Balkanu su mi teški idiotizam.
    Ili ona posebna ljudska bića koja navijaju za Ronalda/Messia te dolaze u dilemu hoće li navijat' za svoju državu ili Portugal/Argentinu.
  • Droljo
    29k
    Ja se slažem sa dotičnim gospodinom. Ako Hrvatska misli proći i Portugal i Španjolsku te osvojiti SP podržat ću to!
  • Sajla
    21.3k
    Znam lika koji je kad se Engleska plasirala na veliko natjecanje, a Hrvatska još nije, komentirao s "moji su prošli, a tvoji?" :vomit: Hrvat, iz Zagreba, u pedestim godinama, svake godine ode u Englesku pogledati koju utakmicu "svog kluba". Neću pisati ime jer je javna osoba i čak je i bio uključen u neke dinamove aktivnosti i davao izjave o svojem navijanju za dinamo. Oportunist, jbg.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.