• Kumerle
    3.1k
    "Branjenje prekida je ipak koncentracija, na igračima da ulože maksimalan trud, da svaki dobro reagira, ali i da ne padnemo na finte i fore u blokovima. Bitna je koncentracija, ako izgubiš jedan korak već je gotovo. To je na igračima", najavio je Dalić uoči Portugala i ponovno stavio naglasak na to da je riječ o nizu individualnih pogrešaka na koje on ne može utjecati i koje nemaju nikakve veze sa sustavom.Pacho

Bitno da je on preuzeo odgovornost i skinuo teret s igrača.
    :vomit:
  • Logistika
    1.6k
    U ovim senzorima meni bi najjace bilo da krenu suditi penale jer je senzor ocitao dlaku na ruci. Vise nam izbrijani likovi nece biti neki moderni likovi nego pod moraš. 22 čelava i zbrijana na terenu. MENE SAMO ZANIMA JEL OVU DEBILANU KORISTE U ŽENSKOM NOGOMETU
  • fakin
    5.1k
    Kaj mislite kako ce se dalic danas osjecati kad sleti u zracnu luku i ovo vidi dok ceka svoje kofere?

r9YBinu.jpeg
  • DrRatoljub
    1k

Dalic kad ode:

"Jedino za čime zalim je da nisam ranije preuzeo reprezentaciju, jer bi onda Josip Mišić imao nula nastupa za reprezentaciju."
  • Smotanihaker
    1.1k
    – Remetiš nešto što je svetinja, nemoj remetiti. Ako si zadovoljan sa ženom, nemoj tražiti drugu. Dragi Bog će te kazniti ako to radiš – rekao je Ivković.

https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/sp2026/ivkovic-kritizira-daliceve-izmjene-perisic-gvardiol-poraz-hrvatske-od-portugala-15724677
  • duksy
    640
    Suptilno je metnuo Daliću :lol:
  • don
    20.4k
    Collina posla kući glavnog i VAR suca s naše utakmice.
  • Nolifer
    15.3k

Interesantno, a trebali su razmislit prije nego su ih postavili za našu utakmicu. Očito su bili na zadatku...
  • Doktor Kunić
    6.7k
    tako je. Suci su nam uvijek problem nikako mi sami. Nemamo respect fife. Namještaju protiv nas uvijek!!
  • Nolifer
    15.3k

Ma daj, da mi ti to nisi sad odgovorio, ne bih ni znao. Bravo. Slažem se!

:up:
  • NB86
    17.5k

Fakat tajming komentara s obzirom da svi pricaju o dalicevoj ljubavnici je jako cudan, al ivkovic je dovoljno glup da mu mozda i nije palo napamet da ce hrpa ljudi ovo shvatit kao prc dalicu za njegov braci zivot
  • Paggini
    89.4k
    https://streamable.com/x1iqa7

Neka netko ovo pogleda i ne rasplače se
  • plavi72
    2.7k
    Brzo se zaboravio var i poništen Beljin gol protiv pravednika s juga,krađa ista kao 2.gol Portugala !
    Var je u meni odavno "ubio"emociju jer se ne mogu više radovati na postignut gol dok ne bude provjera !
  • KtcGoat
    6.4k
    Neka netko ovo pogleda i ne rasplače sePaggini

"Zbog cega si zadnji put plakao?"

Ja:Komplicirano je...
  • blue heart 72
    3.6k
    kaj se toga tice, Tomo delija je posljednji koji bi nekome mogel predbacivati u vezi vjernosti. Nije on to slucajno dvoznacno naglasil, dok i sam ima prste u pekmezu. O Dalicu nemam nikakvo misljenje jer znam podosta stvari oko njega, ali mi se gade moralne vertikale koje su do sada sutile, a sada ce poceti izlaziti iz misjih rupa i polako ce se ici i na osobnu razinu, umjesto da fokus bude jednostavno na tome da je Dalic sa repkom uzeo to sto je uzeo, kao i da je jednostavno njegovo vrijeme proslo. Zahvaliti mi se na normalan nacin na svemu, pozeljeti mu srecu i idemo dalje sa novim ljudima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.