• emilperska
    17.1k
    Ovo je bila sudačka egzibicija i maksimalno natezanje pravila i uputa o VARu.
    U svakom slučaju X bi bio najrealniji rezultat. 1.pol je njihovo bilo, drugo naše.
    Žao mi je kao psu kad vidiš suze Pere Sučića i Matea Kovacica..

Ipak, ono što me smeta je sad to neko zazivanje "belosvetskih" zavjera i teorija kao da smo tovari i srbi. Pod Dalićem smo odradili 10 knock out utakmica na velikim natjecanjima (bez LN) + jos 12 u grupama. Od toga se 4 dovuklo do penala s našom pobjedom. 1 produžetke smo izgubili, 1 dobili. Onu Belgiju 2022. smo dobili odnosno odigrali nerijeseno sto nam je trebalo tako da je Lukaku valjda 5 puta sam sebi izbijao loptu s crte. Hocu reć imali smo toliko bolesno srece. Osim one Italije i te Španjolske 2021., sve što je imalo rezultatski visilo i bilo u egalu, mi smo nekako spretno i uz pun k srece dobili bilo kroz penale gdje golman brani 3 penala ili na nacin da Lukaku gađa sam sebe u guzicu, a Kane valjda najbolja špica današnjice fula prazan gol s metra.
    Jucer su u jednoj utakmici koja je bila 50-50 oni dobili diskutabilnom odlukom za koju cak i ima neku osnovu kakva god da je. Da je bilo obrnuto i da je gol priznat, mi bi pjevali borbene..
    Tako je, kako je. Pozivat se na nesrecu i nepravdu kad 4 penala zaredom na SP dobiješ je licemjerno po meni..
  • KtcGoat
    6.4k
    tek su mu 23, naucit ce
  • Paggini
    89.4k

Jebote Matanović fkt ima facu nekog ustaškog časnika iz Posavine, tek sam sad skuzio
  • Hectorharatti
    424
    kakav galesic nebudi mitoman a la tovarija, ima on potencijal, al polaki
  • emilperska
    17.1k
    ima on potencijal, al polakiHectorharatti

Ima 25 godina. Potencijal sigurno nema :lol:
    Ili je ili nije..
  • Keyser Soze
    19.8k
    Dajte ljudi kakav Galešić
  • emilperska
    17.1k
    Jebote Matanović fkt ima facu nekog ustaškog časnika iz Posavine, tek sam sad skuzioPaggini

Pero Sučić mi je tu na vrhu po faci. Mogu ga zamislit u bitkama na Drini 42.' s četnicima..
  • Paggini
    89.4k
    Pero Sučić mi je tu na vrhu po faci. Mogu ga zamislit u bitkama na Drini 42.' s četnicima..emilperska

Ma Sučić defka, ali on ima facu kao neki koji će izginut u đuturama s ostalim herojima koji ne znaju čitati, a Matanović ima facu kao da u odmoru od ratnih aktivnosti u slobodno vrijeme kuje zavjere s Lorkovićem
  • rokikaciga
    15.3k
    Matanovic ima facu kao da su mu ratni zlocini odmor za dusu.
  • Noel
    22k
    Evo zore evo dana evo Pere i Matana..
  • KtcGoat
    6.4k
    Matanovic na zoni od omrazenog igraca dosao do ustaskog casnika, impresivno
    Most improved player
  • emilperska
    17.1k
    Matanovic na zoni od omrazenog igraca dosao do ustaskog casnika, impresivnoKtcGoat

Nekome je i ovo omraženo hehe..
  • crophantom
    5.3k
    Matanović definitivno, stajala bi mu uniforma Tivara bolje nego dres.
  • flexXy
    3.3k
    Ovo svjetsko je iznjedrilo diktatora mbappea i krilnika Matanovića, steta sta necemo vidjeti medusobni obracun

144-FCCF3-F784-4-EA2-850-C-7041-ECD78-B19.png
  • Pacho
    19k
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/je-li-po-dalicu-problem-u-svemu-osim-njemu/2809741.aspx?index_tid=1077091&index_ref=naslovnica_sport_prva_m

Vice

Hrvatska po gotovo svim obrambenim parametrima debelo ispodprosječna momčad, dok je u nekima među najgorima. Po broju dopuštenih velikih prilika 44. je među 48 momčadi na turniru, po broju dopuštenih udaraca 28., a po broju primljenih golova 34.

"Branjenje prekida je ipak koncentracija, na igračima da ulože maksimalan trud, da svaki dobro reagira, ali i da ne padnemo na finte i fore u blokovima. Bitna je koncentracija, ako izgubiš jedan korak već je gotovo. To je na igračima", najavio je Dalić uoči Portugala i ponovno stavio naglasak na to da je riječ o nizu individualnih pogrešaka na koje on ne može utjecati i koje nemaju nikakve veze sa sustavom.

Ako se pitate koliko je Hrvatska bila loša u obrani prekida, ovi podaci to dobro ocrtavaju. Portugal je izveo šest kornera, ne računajući kratko izvedene kornera nakon kojih slijedi kratko dodavanje, a iz njih je dobio četiri udarca prema golu i jedan penal. Englezi su iz sedam kornera zabili gol, dobili penal, kreirali dvije velike šanse i uputili ukupno četiri udarca. Panama i Gana kombinirano su iz pet kornera imale tri udarca, a Gana je i zabila nakon centaršuta iz prekida.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.