• KtcGoat
    6.4k
    Sto se tice novih imena ne sumnjam da bi Olic unio nova lica u ekipu, prije svega svoje iz u21, mislim da je Segecic(prije tog Jagusic) najvise zbog njega bili na pretpozivu. Ima drugih pitanja kod njega, iskustvo itd itd
  • Jurki
    26.4k
    ocito je hobotnica prevelika.
    Drljat ce se s ovim i ovakvim postavkama selekcije tak dugo dok se ne desi havarija.
    Treba nam trener kojem nebu izbornicka funkcija šegrtski posao na kojem ce se uciti.
    Zalosno kam i u kojem smjeru debilcina Kustic razmislja.
    Hvala na svemu bivsim igracima kaj su dali za repku, ali postaviti ih da to vode mi je u najmanju ruku retardirano.
  • Twisted1
    1.1k
    A kaj ako Dalić ostaje?

Ili sigurno odlazi?
  • Jurki
    26.4k
    A kaj ako Dalić ostaje?Twisted1

Dalic, Olic ista stvar.. kozmeticka promjena.
  • Mali Zeus
    21.6k
    ako odlazi Modrić odlazi i on.
  • hardek
    10.6k
    Dalić već 2,3 godine ide, ali onda odjednom ne ide. Treba to presjeć, s obzirom na koji način se nosio sa pritiskom javnosti na ovom prvenstvu jasno je da mora otići. Potrošio se i on definitivno
  • Maki2
    1.1k
    Je do toga je sto mi nedamo inace se trgaju
  • Dzoni
    6.5k
    Šafarić u budućnosti bi mogao biti dobar izbornik. Zna igrati na rezultat, nije toliko tup trener, zna stvoriti dobru kemiju u svlačionici.
  • Hnlovac
    6.6k
    Hrvatska javnost nije spremna za Šafaball

Covjek bi na mjesečnom crobarometru bio najomrazenija osoba u RH, ispred bilo kog iz politike
  • Dzoni
    6.5k
    A kakav to nogomet imamo pod Dalićem? Najbolji treneri ionako obično nisu na izborničkim pozicijama nažalost
  • fuckin
    7
    Bilić, al čini se da se ovaj opet premišlja, znači karina.
  • Kujtim Shalla
    9.8k
    Ja bi Bjelicu ili stranca
  • Hnlovac
    6.6k
    Ma nemamo, ali kod Varaždinaca vidim koliko pizde na Šafaball unatoč povijesnom plasmanu, sve se bojim kaj bi bilo s naših 4 milijuna izbornika da Šafa preuzme repku
  • Jurki
    26.4k
    Šafarić u budućnosti bi mogao biti dobar izbornikDzoni

Tak i bude nakon Olica.
    Sve je to slabo kaj kisela voda.
    Ne znam zakaj se nebi nakon toliko godina probalo sa nekim iskusnim stranim rjesenjem.
    Trener koji nekoga vraga zna, dobiva nogometase koje ne treba nabrijavati, vec sami daju vise nego kaj objektivno u tom trenu mogu.
    Dal bi taj trener bil garancija necega? Nebi naravno.. al isto tak nema smisla da Savez placa trenerske analfabete koji ce nam svojim retardiranim potezima vaditi mast.
    Savez nije sirotinja koja ne moze platiti dobrog trenera.
  • Ljubo
    990
    Meni razlike neće biti u tome ko je novi izbornik, trebamo od temelja krenuti i raditi promjenu od predsjednika pa na niže funkcije. Iako to nije mogućnost radi politike.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.