• dinamozivivjecno
    3.1k
    Volio bi i ja da bude Bjelica, ali nisam siguran koliko bi on htio razno razne senatore u stozeru sto je sigurno hns-ov uvjet da uopce razmatraju njega ili bilo koga drugoga kao opciju, a da nije Olic koji je tu u prednosti jer je dobar sa Dalicem i kojeg ce ovaj sigurno pogurati da postane izbornik.
  • Hnlovac
    6.6k
    I dalje ima dojam da bi epizoda Bjelice u reprezentaciji bila slična epizodi Bielse na klupi Urugvaja

Hvala ali ne hvala
  • Efes Pilsen
    16.2k
    Hocu izbornika kojem ce Perisic bit tu za zlu netrebalo i koji ce gradit novu pricu.
  • KtcGoat
    6.4k
    Svi ti su u neku ruku nepoznanica, Bilic dugo bez posla, a i nije u nekom momentumu bio prije toga, Bjelica takoder. Olic ima neki pozitivan trend sa U reprezentacijom, ali veliki nedostatak iskustva...
  • Mali Zeus
    21.6k
    sad kad nas Kustić sve zajebe i dopelja Krunu Jurčića, isto je bez klubaDinamosaur

eeeee
    čisto moguće.
  • Mali Zeus
    21.6k
    I dalje ima dojam da bi epizoda Bjelice u reprezentaciji bila slična epizodi Bielse na klupi UrugvajaHnlovac

Zašto?

Bielsa je već čovjek u godinama.
  • Paggini
    89.3k
    Olic ima neki pozitivan trend sa U reprezentacijom, ali veliki nedostatak iskustva...KtcGoat

Nisam za Olića, ali Bilić je imao sličnu priču prije nego je postao naš izbornik, pa mislim da se možda čak i tim vode u savezu.
  • rokikaciga
    15.3k
    Kruno moze drzat predavanja 99% nasih trenera. Ne znam koliko je to realna opcija, ali da ae njega postabi za izbornika bio bih zadovoljan izborom. Mislim da mu je veci krimen pljuvacina prema Hajduku nego veza sa Mamicima
  • crophantom
    5.3k
    bit izbornik nije samo Xs i Os kako bi rekli Ameri.
    Kruno da dođe krenula bi paljba od prvog dana, od atmosfera u kurac i piši kući propalo.
  • miro
    9.1k
    ovo o čemu pričam je trebalo napravit prije 4 godine, ali vidim da bi neki i dalje gledali Periju, Modrića i Kramu u repki, uz mudro vodstvo Brace i Kustića, koji pripremaju Olića (!) kao nasljednika
  • DrRatoljub
    1k
    Treba vidjeti zeli li Guardiola prvi put u karijeri pravi izazov. Da ga vidimo bez Messija, De Bruynea i Lewe ...
  • FazeN
    7.1k
    Ako Dalic ode, dolazi Bilić 100%vlatkomarkovic

Ne dolazi, nego dolazi Ivica Olić.
    HNS je već prije mjesec i nesto iskomunicirao s Olićem i ponudio mu izborničku poziciju te su tako kontaktirali Šafarića da žele da zamjeni Olića u U21 reprezentaciji.

Nadam se i ja Biliću ali bojim se da su šanse minimalne, jedino da Olić sad nakon svega viđenog odluči da nije još spreman
  • Dinamosaur
    3.4k
    Onda ostaje sve isto i isti krug ljudi u stožeru, isti principi selekcije i pripreme. Ne vidim kako bi Ola mogao napravit novu priču i da se okrenemo modernijem, bržem nogometu
  • Fatos Beqiraj
    2.4k
    Realno Kovacevic bi bio najbolji kandidat za izbornika.
    Ali ga mi nedamo
  • hardek
    10.6k
    Znam da bi trebao biti protiv Olića, ali iz nekog razloga nisam toliko. Ovo što sam gledao u21 repku pod njim, je najsmislenija igra u21 repke općenito koliko mene pamćenje služi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.