• ElDorado
    12k
    Ovo oko krađa mi je malo srbo tovarski sindrom. Kakva kradja ljudi. Danas sudac nije utjecao na nista.
  • Nolifer
    15.3k

Opet ti po svom.

Ne slažemo se.

Dam se kladit da bi drugima išao gledat to kao i penal.

Shvati kako želiš, nije moj problem
  • hardek
    10.6k
    Dakle imaš senzor i očit offside. Zašto ideš gledati? Ili trebaš vrijeme da nacrtaš krivulju?striko

Vjerovatno da odluči da li je Veiga imao loptu pod kontrolom kad se odbila od njega
  • Miro Vugrinec
    10.4k
    Moram spomenut u svemu ovome Roberta Matteonija, dugo veći strucnjak nije komentirao na našim televizijama. Čovjek apsolutno sve sto kaže kaže doktorski odmjereni i rezonirano i toliko lako objasni da je to divota slušati. Natprosječno inteligentan, čak i jadnog Lovrena izvlači iz njegovih nebuloza kad se nadoveže i okrene priču.
    Uz budućnost na terenu, imamo i dobru budućnost na TV ako HRT bude pametan i nastavi ga koristiti idućih godina
  • Ljubo
    985
    Mene ova situacija podsjeća na gol Belje protiv Istre na Maksimiru, gdje Kadusic igra glavom i lopta dolazi do Belje koji je bio u zaledu i gol je bio priznat.
  • striko
    3.4k
    Mislim da to dolazi nakon dodira. Ako Matanović dira loptu to je offside. Sve nakon je nebitno
  • Zg123
    3.8k
    Meni samo nije jasno zasto je zvao Var suca da ide gledat nas ponisteni gol? Zar nije logicno ako su senzori javili dodir naseg igraca da to Var automatski sam ponisti? Jer nema sanse da je to sudac mogao vidjeti na onom ekranu tako da odluka automatski gubi na kredibilitetu
  • hardek
    10.6k
    Mislim da to dolazi nakon dodira. Ako Matanović dira loptu to je offside. Sve nakon je nebitnostriko

Netočno, jer Matanović nije u ofsajdu nego Pašalić. Da je Veiga pod kontrolom lopte dodao Pašaliću gol bi vrijedio
  • striko
    3.4k
    ako je moga u mili sekundi iskontrolirati i dodati loptu to je za mene supermen.
  • Pacho
    18.9k

The ball does not feature a touch-sensitive outer skin like a smartphone screen. Instead, the internal IMU contains an accelerometer and a gyroscope. It only registers a "touch" when there is a measurable change in the ball's overall linear acceleration or angular velocity (spin).

The sensor captures data 500 times per second (500 Hz). The software behind the system uses strict thresholds to filter out background noise—such as wind resistance, friction from grass, or raindrops—so it only flags genuine mechanical impacts from a player's boot, head, or hand.
  • NitkoBitan
    37.6k
    Ovo oko krađa mi je malo srbo tovarski sindrom. Kakva kradja ljudi. Danas sudac nije utjecao na nista.ElDorado

Da je bila obrnuta situacija kod penala bilo bi "Croatian player initiated the fall."

A da je obrnuta situacija bila kod zaleda bilo bi "Portugal player didnt touch the ball, only Croatian player did." Senzor bi se negdje po ladicama izgubio.
  • Papastrumf
    23.4k
    Da se ne svađate vise, rekao je Matanovic da je dirao loptu.
  • Frizura Robija M
    560
    Ništa ne boli kao Turska. Nakon ovog samo se sjetim tipa Brazila i jebiga, očito neka ravnoteža mora postojati.

Bili smo blizu, imali svoju šansu, ali isto tako nismo postojali prvo poluvrijeme, Livi nas je držao na životu, oni su imali prečku, bar 5 opasnih kornera gdje pukom srećom nisu dobro zahvatili loptu, al je svaka došla do njih, gol iz ne tako velikog zaleđa... Realno sreća nas je i ovdje mazila jer smo mogli biti u zaostatku puno ranije, možda se i raspast.

Nije nam ni sudac ni var kriv nego kriminalno branjenje prekida, poklanjanje kornera i očajne obrambene reakcije.

S druge strane previše dobrih šansi nismo iskoristili. Znam da se protiv njega ne smije, ali reći ću. Kova opet odigra savršen prodor, dupli pas kaj god i kao toliko puta do sada u reprezentaciji usere onaj zadnji korak. E jebiga to je razlika između srebra i zlata, ono kaj nekog čini elitnim i sposobnim napravit prevagu na najvišoj razini. Čitavu njegovu karijeru nadao sam se da ću to doživjeti od njega no ništa od toga, uzalud se nadam.

Na kraju odlična predstava protiv brutalnih imena i ekipe koja bi trebala mljeti sve pred sobom.
  • jp23
    4.2k
    To sad ili? Jer dok je bio intervju odmah nakon, nije ga ni pitao ovaj
  • Zagreb1992
    3.6k
    Budućnost imamo i to dobru ..samo je pitanje hoćemo tu ekipu dati u ruke nekom uhljebu po stranačkoj kartici ili stručnjaku koji će to voditi kako treba ? I naravno bez ovih u stožeru koji su radi zasluga iz prošlosti tu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.