• Thor
    2.9k
    Ako prodjemo Portugal,ja zadovoljan. Dalje sto bude
  • GOAT
    8.4k
    Lovren u studijuSibirski plavac

Logicno plus normalno, jedva cekam njegove strucne komentare
  • fakin
    5.1k
    Evo rekao je da je sve moguce i da ce biti teska utakmica
  • Paggini
    89.3k
    "Nije bitna tehnika nekad bitno je dati srce na terenu"

- Dejan Dex Lovren, 2026.
  • vjeko1701
    25.8k
    Ak i prođemo Portugal, protiv Španjolske su nam šanse minimalne. Doslovno melju cijelo vrijeme, nemaju lošu liniju u ekipi.Mr Anderson

Jbg, kad bi nanizali Portugal i Španjolsku zaredm u knockout fazi SP-a, to bi bilo veće iznenađenje i pothvat od izbacivanja Brazila.
  • NKDZ86
    8.6k
    Trust mozgova u studiju bez klime
  • Dzoni
    6.5k
    Sva sreća pa sam slučajno ranije ugasio zvuk na tvu, onako, za svaki slučaj
  • Paggini
    89.3k
    Da je bar itijedna žena bila zaljubljena u mene kao što je Lovren u Modrića
  • Mathiasovi Chageri
    8.5k
    Da je bar itijedna žena bila zaljubljena u mene kao što je Lovren u ModrićaPaggini

Ljudi se kolju godinama, crtaju formacije, seru po Daliću, a lik samo uđe u svlačionicu, odradi klasičnu Červarovsku: “Za Luku, nećemo im dat loptu nek se jebu” i snaga prijateljstva nadvlada sve do medalje.

Alexa, play “Dobre vibracije”
  • Peškaman
    9.3k
    Svemir je opet u ravnoteži.
    Dečki,igra domovina, pozdrav iz Mostara!
  • jakov1
    1.7k
    Ljudi koji redovito pratite ovu emisiju, ima li itko od gostiju da je u stanju dati originalnu misao? Meni ovo zvuci kao playlista kliseja.
  • GOAT
    8.4k
    Zar ovo nije dovoljno originalno

"Nije bitna tehnika nekad bitno je dati srce na terenu"

- Dejan Dex Lovren, 2026
    Paggini
  • jakov1
    1.7k
    Mahhhh... Ako sam dobro cuo, otvorio je izlaganje s "danas svi igraju nogomet".
  • Ljubo
    985
    Ova emisija prije tekme i izjave su mi u rangu kada tovari ispadnu iz Europe, tipa: “danas svi igraju nogomet” ili “moramo biti disciplinirani”, dečki su dali sve od sebe” Itd…
  • lukaoj
    327
    to je bilo protiv Paname kad je komentator na poluvremenu rekao da smo znali da je Panama opasna i da nas ovo ne treba iznenaditi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.