• Fatos Beqiraj
    2.4k
    u tom sto je start messija na list i odma povucena noga, dok je start ovog klizanje od lista do zgloba i na kraju penjanje skoro cijelom tezinom na zglob i ahilovu tetivu. Messi se povukao do cim je osjetio kontakt. Kod ovoga je najvece cudo sto je ovaj prosa neozljedjen

Kako najveci ikad vam nabija komplekse nevjerovatno. Nadam se da nikad nece u penziju otic
  • Paggini
    88.9k
    ja bih rekao da je to stvar uputa stožera...oni su iznimno visoki, a nitko nije lezao da pokrije udarac po podu.Jos-Optimus

Ako je ovo istina, ovo je najbosanskija stvar koju sam čuo - vi ste visoki tko će vas prebacit, šta će nam netko na podu :lol:
  • Jos-Optimus
    11.4k
    hahaha, ali da, gledam i vidim nitko ne lezi iza...jedino mi to onda ima logike da im je receno
  • don
    20.3k
    pa Balogun je u padu i ne može odmaknit nogu prijatelju, Messi s leđa radi start u situaciji di ni ne može do lopte doć. Pričaš pizdarije.

Kako najveci ikad vam nabija komplekse nevjerovatno. Nadam se da nikad nece u penziju oticFatos Beqiraj

poučen riječima velikog Drolje, Messi nije najbolji ni u Argentini a kamo li na svitu.

inače, jasno je ko i kakve komplekse ima kad u raspravi o crvenom dodaješ da je netko najbolji. Ali ok :sweat:
  • Fatos Beqiraj
    2.4k
    trazio si poruke ima 15 dana i ko je sta komentira da ga oznacis :rofl:
  • don
    20.3k
    da jer evo uspoređuju se 2 ista starta kod kojih je jedan crveni a drugi ne.
  • Frizura Robija M
    540
    Stavi im škarnicl na glavu i dobiješ dva jednako nezgodna i neoprezna starta za crveni. Na kraju bez škarnicla jedan direkt crveni, drugi nije ni žuti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.