• Navijač Dinama
    7.4k
    Evo sudac se ozlijedioKrizy

    4. Sudac je sad glavni :cool:

    Ma Ibra je cijelo vrijeme provociraodeda

    Jest. I to podbado ga je, a ovaj je naravno mrzovoljan(Lukaku) bio i nesto je reko Ibri da prestane što već, i ovaj mu je navodno mater opsovao, sto je za osudu jebiga... ne možeš tako.
  • Nolifer
    6.7k
    Ibro je njemu mamu, a Lukaku da će njega i ženu i nešto uvezi štopanjem...
  • Navijač Dinama
    7.4k
    Inter zasluzeno.Milan osim gola veliko ništa. Ibra da je ostao možda bi i bilo nešto ovako k.. Eriksen neobranjivo.
  • blue heart 72
    1.4k

    To što ovaj Hussain piše, ne mora značiti ništa. Ibra je jedan od onih igrača koji polariziraju. Za jedne genijalac (između ostalih i za mene), dok ga drugi u najmanju ruku ne šmekaju.
    Inače, što se same tekme tiče, apsolutno zaslužena pobjeda interista
  • Mali dioničar
    14.3k


    Jasno da se radi o vrhunskom igraču, ali malo manje samohvale mu ne bi škodilo. Bilo je i većih od njega pa nitko nije sam za sebe izjavljivao da je lav, a lavovi se ne usporedjuju s ljudima i slične stvari.

    Svakako mu treba odati priznanje za sezonu u Milanu. Nije samo njegova zasluga jasno, ali se poklopilo da je njegovim povratkom klub krenuo prema poziciji koja mu pripada.
  • NORTE
    9.3k
    Ogs gubi od najgore momčadi lige ikad. To najbolje govori o igri i pretankom i lošem kadru u odnosu na druge rivale za naslov. Sramotno izostavljanje Cavania iako se lovi prvo mjesto. Nadam se da će okrenut ovo, ali je idealan uvod pred TEŠKO gostovanje kod probuđenog Arsenala. Zadnji put protiv lošeg Arsenala United se nije sastao s loptom i izgubio.
  • Crusades1986
    9.8k
    Ajmo Sheffield!!
  • gh0c
    256
    Šteta za Barcu, ali porazi Hajduka, Istre i Uniteda u jednom danu su sasvim lijepa zadovoljština.
  • Crusades1986
    9.8k
    fantastičan osvrt kolega, ne mogu se ne složit :clap:
  • Nolifer
    6.7k
    Uniteda u jednom danu su sasvim lijepa zadovoljština.gh0c

    Morao sam reagirati...

    Kako kome, evo npr meni ovo nije ništa čudno. Nakon cca 13tak pobjeda, morao je taj neki kiks doći i baš sada. Al ne bojim se za njih, vratit će se još jači... Bitno mi je da je United smazo Liverpool u kupu sad, tak da dobro je pri vrhu su... :smile:


    A kaj se Zlatana tiče, tko zna možda je to podhebavanje dogovoreno od njih dvojice, jer su bili suigrači u Unitedu, pa sad malo rade cirkus za javnost.

    E da, trebalo bi u nogometu uvest pravilo ko u hokeju na ledu, da se igrači u takvim situacijama smiju malo potući i to bi bilo fora vidjeti, da se vidi ko je fajter na terenu, a ko nije...
  • Crusades1986
    9.8k
    Možemo i bez stopera i bez Fabinha koji glumi stopera, nije problem.
  • Baneki
    731
    Danas je finale Copa Libertadores. Santos protiv Palmeirasa. Nadam se pobjedi Santosa zbog sina od frendice. Ako netko zna link za stream molio bih da ga podijeli.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.