• vjeko1701
    25.8k
    Nadam se da će Andrija tako revno kritizirati sva mahanja rukama i traženje svega i svačega svakih 5 minuta od strane igrača Hajduka kad krene nova sezona HNL-a.

S druge strane, nadam se da će Belgija odraditi kaj treba protiv US of A.
  • Ljubo
    910
    A sada na godišnji u svoje mahale pa pravac kući u dijasporu za igrače i navijače američke tvorevine zvane BIH
  • vjeko1701
    25.8k
    A kaj se tiče daljnjeg politiziranja na temi po pitanju BiH, sve ispod ovog posta automatski ban. Fala bogu pa je ovo zadnja utakmica. Kaj ste ispucali ste ispucali.
  • don
    20.3k
    SAD nije loš uopće. Nisu dozvolili BiH ništa 90 min.
  • Dani Olmić
    2.2k
    Ajde da su i oni ispali, jebes taj bunkeraški nogomet. Vec dosta puta vidjeno na ovom SP-u, vec mi se gadi

Sad nek ameri pojedu belgiju
  • Mr Anderson
    20.1k
    Inače, glede Radeljića, bio je sasvim solidan cijelu utakmicu. Za prvi gol nema nikakve krivice, čista nesreća da se lopta onako odbije nakon klizećeg. Drugi gol, jebi ga, možda ga nije trebao dirati, pitanje je jeli bi ovaj išta napravio. Ključ poraza je da prema naprijed nisu ništa napravili ni s igračem više. Šteta, imali su priliku nakon crvenog.
  • CerealKiller
    443
    Nećemo se lagati, Radeljić je loše odigrao
  • Benedikt
    127
    Igrali su u nekoj formaciji s tri stopera i 5 otraga, mislim da će Radeljiću biti lakše u našem 4-3-3
  • Efes Pilsen
    16.2k
    Bosna me na ovom prvenstvu podsjeca na Dinamo iz onih prvih sezona LP. Bunkerica, panicno branjenje i onda prangijanje iz svih pozicija cim se otvori neka sansa.
    Bilo je jasno da u ovom formatu protiv Katara i Belgije mogu proci skupinu i to su i ostvarili. Za ista vise su pretanki - Dzeko je svoje dao, Tabakovic kao vazniji igrac iz kvalifikacija ozljeden, Barjaktarevic i Alajbegovic su zeleni, a nema ni neke kreacije u sredini.
    Mislim da je i Barbarez to malo prepickasto slozio, mali Mahmic mu je najopasniji igrac i daje mu po 10 minuta. Demirovic zavrsio utakmicu kao kapetan :rofl:
    Ne popravi li Demirovic drasticno svoj ucinak da nadomjesti Dzeku nece se oni ni na Euro kvalificirat.
  • ElDorado
    12k
    Nije mi jasna ta igra sa dva napadaca a samo dva vezna. Sta ce ti naprijed dva napadaca kad lopta do njih dodje dva puta u tekmi
  • Thor
    2.9k
    Pise na plotu da je Štef zajebal oba gola :yikes:
    nisam gledal,samo citam kaj pise
  • Efes Pilsen
    16.2k
    Prvi gol je uklizao da ocisti, odbio loptu do Muharemovica kojeg je pogodila u petu i zavrsila kod Amera..
    Za drugi gol je napravio HNL faul, bespotrebno drzao igraca rukama i ocekivao da ce mu proci. Medutim, primljen slobodnjak je po meni ipak do golmana. Nit je bila ekstra jaka, nit posebno u kut. Imao je loptu prakticno na ruci..
  • ElDorado
    12k
    to njegovo drzanje rukama vidim kao najveci problem pogotovo u Europi
  • Masto
    1.6k
    da je skočio u živom zidu blokiro bi loptu
  • Efes Pilsen
    16.2k
    Da se golman pomaknuo obranio bi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.