• fuckin
    5

Zamoli ga da ponizno odbije. :groan:
  • Jos-Optimus
    11.4k
    da znaš da najradije bih, kad me žena ne bi ubila
  • Zambatine škude
    5k
    Nikad u povijesti strani izbornik nije osvojio SP sa "tuđom" reprezentacijom. Mislim da čak nije nikad nijedan takav strani izbornik nije igrao ni finale.Noel

Pa zato što je u 96 godina od prvog SP-a deset najvećih nogometnih nacija sve skupa imalo valjda sedam stranih i 240 domaćih izbornika.
  • Noel
    21.9k
    Pa zato što je u 96 godina od prvog SP-a deset najvećih nogometnih nacija sve skupa imalo valjda sedam stranih i 240 domaćih izbornikaZambatine škude

Eto, znači ako ni sve svjetske sile u skoro 100 godina nisu previše prakticirale strane izbornike, ne vidim zašto bi i mi..
  • Zambatine škude
    5k
    Eto, znači ako ni sve svjetske sile u skoro 100 godina nisu previše prakticirale strane izbornike, ne vidim zašto bi i mi..Noel

U redu, ali to je sasvim drugi argument.

Nisu ni najveći svjetski klubovi imali pretjeranu praksu imati trenere strance prvih stotinjak godina nogometa. Ne zato što je to bilo racionalno, nego je jednostavno bila takva kultura.

Mislim da bi zbog toga i danas neki strani izbornik u Hrvatskoj (a i manje-više bilo gdje) loše prošao. Imao bi praktički cijelu javnost protiv sebe i domaće trenere koji se odjednom ne ustručavaju reći što misle jer se osjećaju preskočenima. Jedino tko bi imao neku prođu je neki trener ekstra klase, a takve ovaj posao ne zanima niti bi ih HNS platio.

Naš reprezentativni se gradi na postulatima da sve ostaje unutar obitelji. Ne resetirati to, a dovesti nekog izbornika izvana meni nema nikakvog smisla.
  • GOAT
    8.4k
    Konačno nešto svečano od najka :fire: spreman sam za ženidbu

HMKv3aAWYAA9cDw?format=jpg&name=360x360
  • KtcGoat
    6.3k
    Kaj vi bi s Pongracicem napravili? Imao je defenzivno dobrih trenutaka, s druge strane zna imati neke zute minute di udje u neki nepotreban rizik i zakomplicira stvari. Djeluje kao malo opicen u glavu :smile: . Alternativa je Dcc koji nije jos ni minute dobio(problem s ozljedom) i eventualno Josko.
  • Noel
    21.9k
    Kaj vi bi s Pongracicem napravili? Imao je defenzivno dobrih trenutaka, s druge strane zna imati neke zute minute di udje u neki nepotreban rizik i zakomplicira stvari. Djeluje kao malo opicen u glavu :smile: . Alternativa je Dcc koji nije jos ni minute dobio(problem s ozljedom) iKtcGoat

Iako nisam fan Pongračića, bio mi je dobar zasad. On i Šutalo su mi premalo hvaljeni nakon tekmi s Ganom i Panamom.
  • fuckin
    5
    Čim je Gana malo stisnula, odmah je on proplivao. Ja bi riskirao s Gvardiolom na stoperu ovisno kolko je spreman ili DĆC. Što se tiče kemije sa Šutalom, tu još najbolje igra Erlić.
  • Thor
    2.9k
    oce Hajdug i to knjizit iducih godina ko prihod? :lol:
  • Pacho
    18.8k
    Portugal je za ovaj SP angažirao trenera za prekide, a Hrvatska je loše branila prekide. Kako se pripremate za to?

Dalić: Znamo da su angažirali trenera za prekide, jednog od najboljih u svijetu. Proučavali smo golove koje smo primali protiv Engleske i Gane. Prekidi su stvar igrača i koncentracije. Bitno je da ne padamo na te finte i prekide i da smo koncentrirani. Koliko god mi to pripremali, ako nemaš koncentraciju, onda je sve gotovo. To je na igračima.
  • GOAT
    8.4k
    Svih 800k kojih ce dobiti od transfera :lol:

Pa dobro.. mi smo angažirali 55 ekonoma
  • Fatos Beqiraj
    2.4k

Izgleda da nece dobot ni tih 800k. To se dobije samo kad prelazi u drugu ligu
  • Thor
    2.9k
    Ma nema veze,glavno da se knjizi :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.