• Droljo
    29.1k

Sad si me razočarao kao čovjek i kao komunista.
    Buš ti navratil na štelanje kmeni malo da te prebacimo na gemišteke....
  • Dinamosaur
    3.4k
    neces razbojnice
    obicna gnjida

nije da sam podmitljiv, ali ko svaki pravi Hrvat cu reci, bumo se dogovorili
  • Dinamosaur
    3.4k
    Dropkick Murphys na HR2 tema oko koncerta
  • Dino
    5.6k
    edit na tiktokuPaggini

Buraz, instagram je posto miljama jaci, ne znam kakve su im politike sa shadow banovima i cenzurom, ali meni se cini da ne postoji jer moj feed je ilegalan u vecini svijeta.
  • NB86
    17.5k

Moj algoritam su hićo i hezbollah editi, doduse mnogi ih zovu nazbollah svakako.

Bojao sam se da bi mogla jos jedna europska ekipa ispast, hvala norveskoj na obrani casti naseg kontinenta
  • jedan u nizu
    18.4k
    Mislim da bi vecini nas prijetila neka kaznena prijava, zatvorska kazna i u najmanju ruku razvod braka da feed i algoritam na instagramu procuri u javnost :lol:
  • Dzoni
    6.4k
    Niste onda vidjeli feed threadsa.
    Uvjerljivo najbolesnija društvena mreža ikad. Za nju je i twitter dječji vrtić
  • Pacho
    18.8k

A onaj bluesky za leftardske izbjeglice s twittera? Vidio sam samo screenshotove, ali tamo otvoreno raspravljaju koje desnicare treba ubiti.
  • Masto
    1.6k
    Judas priest u pulskoj areni u osmom mjesecu
  • Dzoni
    6.4k
    Dođe na slično, na threadsu hrpa tranđi, debilnih leftarada, četnika, lezbo feministica i iz nekog razloga američkih konobara koji gorljivo se bore za obavezu bakšiša.
    Vrlo glupa mreža
  • KtcGoat
    6.3k
    ali tamo otvoreno raspravljaju koje desnicare treba ubiti.Pacho

Ima li nas na popisu :smile:
  • Sajla
    21.4k
    Stižu pare za kamp, ljudi! Bit ću bogat i velikodušan:

Obracam vam se u vezi s mojim pokojnim klijentom (g. Albert), koji je preminuo u srpnju 2015. i dijeli isto prezime/zemlju kao i vi. Iza sebe je ostavio 18,6 milijuna dolara u jednoj financijskoj instituciji u Ujedinjenom Kraljevstvu, a zbog nedostatka oporuke (bezostavština), zahtjeve za nasljedstvo mogu podnijeti samo clanovi obitelji ili rodbina. Proveo sam opsežnu potragu kako bih pronašao bilo kojeg clana obitelji, ali bez uspjeha.

Zbog financijskih reformi, institucija od mene zahtijeva da im predstavim najbližeg clana obitelji koji ce preuzeti ova sredstva što je prije moguce, inace ce ih prijaviti kao nenamireno nasljedstvo i vratiti u državni proracun, što se ne želim dogoditi jer pohlepni bankarski i državni dužnosnici prebacuju ta sredstva u svoju osobnu korist kako bi financirali svoje luksuzne nacine života. Želio bih predložiti da Vi budete korisnik jer dijelite isto prezime s mojim pokojnim klijentom, što sve cini vrlo jednostavnim bez ikakvog kršenja zakona. Ako suradujemo, imat cemo vece šanse da pomognemo covjecanstvu donirajuci dio ovog fonda dobrotvornoj organizaciji.

Ako pristajete na suradnju, donirat cemo 20 % ovog fonda dobrotvornoj organizaciji po Vašem izboru, bilo u Vašoj zemlji ili ovdje u Engleskoj, a preostalih 80 % podijelit cemo ravnomjerno medu sobom. Molim Vas da me kontaktirate u najkracem mogucem roku putem e-pošte kako bismo dogovorili daljnje detalje.

Uvjeravam Vas da ce se ovaj proces provoditi u skladu s pravnim protokolima koji bi Vas zakonski zaštitili od bilo kakvog kršenja zakona. Vaša iskrenost i povjerljivost su od najvece važnosti.

Reći ću mu da odmah uplati 20% Zakladi pa ćemo onda dalje, a s ovih 80% financiram kamp :lol:
    Mislim da je ovo g. Albert na kojeg se pozivaju u mailu, po uzorku na tkanini ispod brade taman bi mogao biti neki rod:
    images?q=tbn:ANd9GcQFN7b9cbpN1DSQWC3wivTfv183YDv-KceeLTVaPQHxKA&s=10

Provjerite svoj inbox, možda se i vama javi, šteta bi bilo propustiti priliku.
  • Dinamosaur
    3.4k
    moliim???
    ovaj je dinamosaurus
    sve si mislim da bi netko od nas dvojice trebao promijenit ime
  • Gradina
    168
    hahahah ispričavam se, a šta se tiče ovoga dolje:

https://streamable.com/74asge
  • Dinamosaur
    3.4k
    :rofl: top, na njemu je sljedeći potez, ako nebu onda cu ja zicat moderaturu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.