• Droljo
    29k

Sad si me razočarao kao čovjek i kao komunista.
    Buš ti navratil na štelanje kmeni malo da te prebacimo na gemišteke....
  • Dinamosaur
    3.4k
    neces razbojnice
    obicna gnjida

nije da sam podmitljiv, ali ko svaki pravi Hrvat cu reci, bumo se dogovorili
  • Dinamosaur
    3.4k
    Dropkick Murphys na HR2 tema oko koncerta
  • Dino
    5.6k
    edit na tiktokuPaggini

Buraz, instagram je posto miljama jaci, ne znam kakve su im politike sa shadow banovima i cenzurom, ali meni se cini da ne postoji jer moj feed je ilegalan u vecini svijeta.
  • NB86
    17.5k

Moj algoritam su hićo i hezbollah editi, doduse mnogi ih zovu nazbollah svakako.

Bojao sam se da bi mogla jos jedna europska ekipa ispast, hvala norveskoj na obrani casti naseg kontinenta
  • jedan u nizu
    18.4k
    Mislim da bi vecini nas prijetila neka kaznena prijava, zatvorska kazna i u najmanju ruku razvod braka da feed i algoritam na instagramu procuri u javnost :lol:
  • Dzoni
    6.4k
    Niste onda vidjeli feed threadsa.
    Uvjerljivo najbolesnija društvena mreža ikad. Za nju je i twitter dječji vrtić
  • Pacho
    18.8k

A onaj bluesky za leftardske izbjeglice s twittera? Vidio sam samo screenshotove, ali tamo otvoreno raspravljaju koje desnicare treba ubiti.
  • Masto
    1.6k
    Judas priest u pulskoj areni u osmom mjesecu
  • Dzoni
    6.4k
    Dođe na slično, na threadsu hrpa tranđi, debilnih leftarada, četnika, lezbo feministica i iz nekog razloga američkih konobara koji gorljivo se bore za obavezu bakšiša.
    Vrlo glupa mreža
  • KtcGoat
    6.2k
    ali tamo otvoreno raspravljaju koje desnicare treba ubiti.Pacho

Ima li nas na popisu :smile:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.