• Mr Anderson
    20.1k
    Što je rekla?Tom Hanks

Rekla je svim muškima da imaju super outfite i da ne zna zašto su čekali 20 dana da se tak lijepo obuku. Onda je Šapit rekao da bi pohvalio njenu haljinu, ali se boji reakcija. Da bi Valentina na to rekla da ne zna koja to žena ne voli primiti kompliment.
  • Noel
    21.9k
    Jel seksizam ovo kaj je Pongračić sad reko da trebamo protiv Portugala izać muški?
  • hb1
    704
    Iako se radilo o Engleskoj i dosta jakome protivniku bilo bi zanimljivo vidjeti statistiku, neku globalnu, koliko puta se dogodilo da se ekipa vrati u utakmicu/poravna rezultat 5 min prije poluvremena i da ga ponovno primi čim krene drugo poluvrijeme.
    Obično to poravnanje prije odmora donese puno u mentalnom smislu ekipi, kod nas je baš raspad slijedio odmah u drugom.
  • rokikaciga
    15.1k
    Kako se svjetski popisala svim feminstkinjama u usta. Svaka joj cast, jos mi je draza Vale nasa :heart:
  • don
    20.3k
    Vale Vale, iz godine u godinu sve draža.
  • NitkoBitan
    37.5k
    Kako se svjetski popisala svim feminstkinjama u usta. Svaka joj cast, jos mi je draza Vale nasa :heart:rokikaciga

Kaj sam propustio?
  • don
    20.3k
    Maju Sever koja je optužila za seksizam Ivkovića jer je pohvalia haljinu od Valentine, pročitaj joj post na fb :rofl:

feministkinje nikad ne razočaraju :heart:
  • KtcGoat
    6.2k
    Stari moj, sta prezivljavaju hahahaha
  • emilperska
    17.1k
    Valentini želim da se uskoro uda i rodi si djecu. Ostalo je sporedno, a godine idu..

Rekao bi Robert Kumerle: "Taksimetar radi.."
  • Crusades
    24.6k
    Francuzi melju Šveđane... prilika za prilikom, stative, posjed, baš sve. Ne znaš s koje strane više udara.
  • ksapi
    8.3k
    Ovoliko napadacki mocnu repku dugo ne pamtim. Rang Brazila 2002
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.