• Nolifer
    15.3k

O majko mila, pa ona je samo ljubomorna, jer ekipa s hrta nije nju komentirala....
  • Danko
    3.3k

Veli seksizam ko da ta nekaj zna o sexu hahaha

FB-IMG-1782808854647.jpg
  • vjeko1701
    25.7k
    Who the f*ck is Maja Sever?
  • Noel
    21.9k
    Meni se više čini da je ona jalna i ljubomorna na Valentinu. Pa se ovaj atak ustvari na nju odnosio prekriveno a ko fol podrška i obrana Valentine. A ustvari joj je htijela reć da je sponzoruša i štraca. Mislim da je ovdje pravi seksist Maja Sever. Nju treba linčovat medijski a ne Tomicu Ivkovića. Sramota da jedna žena može bit takav seksist.
  • GOAT
    8.3k
    Zar nije Vale također pohvalila stajling jednog od reportera haha? Ovo guraju pod seksizam samo osobe koje u životu nisu dobile kompliment
  • crophantom
    5.2k
    majko sveta, nije čudno da piše ovakve pizdarije kad na nju nikad niko ni bicikl nebi naslonio, kamoli joj komentirao haljinu.

Ovo moje nije seksizam, nego neki sizam prema ekstremno ruznim, odbojnim i frustriranim osobama koje kroje dio javnog mijenja jer ih neko za to plaća.
  • Nolifer
    15.3k

Daj nemoj, ogadi mi gablec sad na poslu
  • Sibirski plavac
    9.4k
    Maroko brutalna ekipa. Nizozemci su mi inače uvijek bili i ostali najdraža repka nakon naše, ali zadnjih par godina ovo nije razina prijašnjih generacija sa Robbenom, Van Persiejm, Sneijderom i ostalima koji su bili top tamo krajem 2000ih i početkom 2010ih.
  • Alack Sinner
    41
    Nizozemska s kraja 90-ih i početka 2000. brutalna i opet nisu ništa osvojili. Šteta termina pa nisam gledao.

Bit će jako zanimljivo Norveška : Obala Bjelokosti i Belgija : Senegal. Također, očekujem da će Englezi sutra imati dosta problema.
  • Efes Pilsen
    16.1k
    Po meni krivac za ispadanje Njemacke - Nagelsman. Undava je stavio iza Havertza i izgubio ga na terenu i kao potencijalnu zamjenu. Wirtz je uzasan, Musiala takoder ali obojica su ocito zacementirani.
    Zbog produzetaka sam prespavao veci dio NL utakmice, ali mislim da ispod radara prelako prolazi da Van Dijk nije ni skocio kod izjednacujuceg gola, a njegov igrac je bio. Lose planiranje izbornika za penale takoder.
  • Common Sense
    1.4k
    Šta se sad javlja Maja Sever, šta sad ona hoće?
    Može li nas pustiti da u miru božjem bez njezinog bespotrebnog kokodakanja pratimo svjetsko prvenstvo?
    Feministice su sam već sve gotovo uzele, samo nam je ostala nogomet, roštilj i piva.
    I ni to im nije dovoljno, žele nam još oduzeti i nogomet.
  • db-izbjeglica
    20.9k
    ne znam, meni se čini da je njemačka reprezentacija upala u malo dublji glib i da se to neće samo tako popraviti promjenom izbornika, niti je problem u formaciji, niti u postavljaju nekog igrača na krivu poziciju, nije ovo njima u dogledno vrijeme prvi turnir na kojem ispadaju rano (za njihove standarde)

na zadnjih 5 velikih natjecanja najbolji rezultat im je - 1/4 finale eura!

2 ispadanja u skupini na SP, jednom zapeli na prvoj prepreci KO faze europskog prvenstva, jednom zapeli na prvoj prepreci KO faze svjetskog prvenstva.
  • vjeko1701
    25.7k
    E, al neki kažu da ženama nije mjesto u nogometu...
  • hardek
    10.5k
    Njemačka je jučer bila grozna. Najlošijih 80% posjeda lopte koje sam ikad vidio
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.