• javolimtebejako
    5.5k
    meni je smijesno kako zene koje ne prate nogomet i ne znaju nista o Valentini Miletic, i sad ju vide prvi puta u ovoj emisiji, automatski smatraju da su oni nju tamo stavili jer je napumpana, nasminkana, plava zgodna itd itd. dakle ne poznavajuci nju i njenu strucnost, na temelju izgleda donose zakljucke da zena nema pojma o nogometu. bas interesantno
  • mlinchica
    6.5k
    Feministice su sam već sve gotovo uzele, samo nam je ostala nogomet, roštilj i piva.
    I ni to im nije dovoljno, žele nam još oduzeti i nogomet.
    Common Sense

:rofl:
  • über alles
    2.8k
    Daj odjebite s majom sever na neku drugu temu...

Njemci imaju slican problem ko mi ,a to je nedostatak bekova (uz iznimku browna) ,kimich kad je otiso u vezu puno bolji ,al kaj kad onda imas ove tri stopercine iza koje ti u takvom posjedu donose vrlo malo.
  • Pacho
    18.8k
    Edit: nije sa svjetskog

Hvala, maknuo sam
  • javolimtebejako
    5.5k
    ovo uopce nije sa svjetskog
  • rokikaciga
    15.1k
    E, al neki kažu da ženama nije mjesto u nogometu...vjeko1701

Ma debilana. Tihana je prvi primjer da zene mogu znat vise i elokventnije prezentirati nogomet sirokoj masi nego tzv struljaci kao sto je Toplak. A druga stvar je sto se tu nalaze glupe osobe pa se kace kad netko komplimentira Valentinu, ili kad netko ne-bijelu osobu medu bjelcima opise bojom koze. Kaj je to seksizam i rasizam? Ljudi se dizu na zadnje noge bezveze.

Podsjeca me na intervju kad se netko u Americi (otkud su i krenula.ova preseravanja i sranja) obukao kao Meksikanac u nekom meksickom kvartu u Floridi ak se ne varam i ispitivali su mjestane sto misle. Svi bjelci su bili frapirani rasistickim oblacenjem itd. Meksikanci su bili odusevljeni. Ono, TRAZIS nesto da budes uvrijeden da bi kakti pomogao nekome. Kao trener Gane jer je Schweinsteiger istinito rekao da africke drzave igraju divlji, takticki nepotkovan nogomet, va bank kak bi se reklo
  • javolimtebejako
    5.5k
    Podsjeca me na intervju kad se netko u Americi (otkud su i krenula.ova preseravanja i sranja) obukao kao Meksikanac u nekom meksickom kvartu u Floridi ak se ne varam i ispitivali su mjestane sto misle.rokikaciga

Martina Martinez?
  • Pacho
    18.8k

Na Floridi bas i nema puno Meksikanaca tako da je ova tvoja pretpostavka da se radilo o Floridi uvredljiva i apeliram na moderaturu da reagira!

Zajebanciju na stranu, mislim da se radilo o Kaliforniji, a to i je odlican primjer onoga cemu svjedocimo zadnjih 10-15 godina, a to je da tim, navodno ugrozenim, manjima nerijetko puca kurac za odredenu stvar radi koje bi navodno trebali biti bijesni. E, ali onda se sjate bijeli liberali (uglavnom zene) koje odluce da ce oni biti njihovi pravobranitelji pa u njihove ime krecu u ideoloske bitke.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.