• superhik
    12.8k
    jedna europaletaJurki

Europaleta im je europski doseg ove sezone
  • NORTE
    25.3k
    prodat ce Pukstasa i onda isplatiti GarcijuJurki

Dati otkaz Garciji bio bi im pucanj u koljeno.
    Puno sranja se u klubu očito događa, pitanje je li ikad bio veći kaos.

Oni su trenutno u velikom problemu, s momčadi prvenstveno, a to otvara put rezultatskom kolapsu.

Livaja je out do daljnjeg i s Garcijom na klupi može zaboravit na puno minuta.

Teoretski i da brzo daju otkaz treneru i dovedu novog pred Europu je vjerojatno najveća opasnost za njih, financijska zbog otpremnine, ali najvažnije strateška zbog tjeranja ključne figure koja stvara igru i dugo je tu, zbog nedisciplinirane ikone.

U ovakvom kaosu dočekati Žilinu je za njih problem, bez obzira što su doveli par niželigaških "zviri" koje "treba guglati".

Što se tiče eventualnog novog trenera, tko će im doć u financijski i organizacijski kaos i cirkus.
  • Droljo
    29k

Bar ti znaš da mi ovod imamo tih paleta na bacanje...
  • SAS1987
    20.2k
    Možda Torcida opet krene u rekonstrukciju Poljuda :lol:

543664013-1329095155887944-8796596610230346937-n.jpg
  • Zg123
    3.7k
    Smijesno mi je kako na tovarnetu brane Garsiju i Grafa ko da su od iste majke rodjeni. Ajde kao za Garsiju mogu razmuit iako ne vidim po cemu je njegov mandat bio bolji od Lekinog ili Karoglanovog po kojima su izbacili kantu govana, ali ovaj Poljak im doslovno gomila ekipu stranim skartom. Isto i kad je rekao da je liga po pitanju intenziteta losa oni su svi u ekstazu pali i samo sto mu spomenik nisu digli
  • jedan u nizu
    18.4k

KOME BACAŠ SKALINE?!?!
    KOME BACAŠ??
    KOME?!?!?!
  • Droljo
    29k
    Pa po lojtrici dol....
  • NORTE
    25.3k
    Ta slika je očigledni AI.
  • rioda
    17.1k
    Taman bratski klubovi :lol:Nogo

Možda dijele troškove za skautsku službu
  • Ivdzo11
    10.2k
    Gabriel Rukavina pokušao je na svojoj polovici terena provući loptu kroz noge čuvaru, a Kek je reagirao odmah. Nakon samo 15 minuta povukao ga je iz igre i uveo Amera Gojaka.
  • Jurki
    26.4k
    Dati otkaz Garciji bio bi im pucanj u koljenoNORTE

Odlicna je stvar kaj dva kokota nemreju biti na istom gruntu.
    Jedan mora iti u otpis i tak najvjerojatnije bude.
    Ako ostanu oba, bit ce krvi do koljena.
    Koju god opciju odaberu, to ce ih masno kostati.

Ako ode trener, a s ovim danasnjim urbi et orbijem su se posrali po njemu.. i mislim da ce napraviti sve da u kratkom roku isposluje otkaz i otpremninu. Ostaje sve kao i do sad, Livaja nastavlja zajebavati sve u okolici.

Ako ode Livaja, nakalemit ce si bijesnu rulju na vrat koja bi spizdila klub u stecaj samo da caca ostane.

Sviđa mi se da u oba scenarija ce potrositi hrpu love koje nemaju, te trenera koji nekaj zeli napraviti ili igraca koji im je generator prodaje i hajpa.

Jedino za njih koliko toliko bezbolno rjesenje je da se rijese Livaje, da ode u transferu. Pitanje je dal on opce zeli ici nekam a i zna da se nigdje nece moci zajebavati kao dolje..

Televisa presenta continua.
  • hardek
    10.5k
    Gabriel Rukavina pokušao je na svojoj polovici terena provući loptu kroz noge čuvaru, a Kek je reagirao odmah. Nakon samo 15 minuta povukao ga je iz igre i uveo Amera Gojaka.Ivdzo11

Sve nas je Kek zajebo u Inkubatoru. Reko čovjek, promjenio sam se, sad sam mekši. Matjaže vraže jedan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.