• rioda
    17.1k
    Hajduku dobavljači zapravo nisu dobavljači nego sponzori
  • Thor
    2.9k
    apsolutno. To sam na neki nacin i naceo ...pitanje je kad ce dopizdit prvom a osobito ako ce ugrozavati svoju likvidnost i poslovanje. A onda nece ni batina biti od pomoci.
  • emilperska
    17.1k
    Bilo bi apsolutno sve da Adidas s njima raskine usred sezone i da igraju na Kušek Kulinbegović Apašu s markerima!
  • deda
    46.7k
    U jednom trenutku je Bukovac objavio za nekog dobavljača kojem nisu platili račune duže od godinu dana. I rekao je da će svaki dan objaviti novog dobavljača kojem su dužni.

Nikad više nije objavio ni jednog. Mislim da je sasvim jasno zašto.
  • criticus
    8.4k
    pitanje je kad ce dopizdit prvom a osobito ako ce ugrozavati svoju likvidnost i poslovanje. A onda nece ni batina biti od pomoci.Thor

Možda neće bit potreban ni strah od batina. Navijački puk im se dijeli, sveizgubilidabogda bojna se okreće protiv kluba. U takvoj klimi lakše se okuražit i bit heroj tog dijela navijača.
  • Pacho
    18.8k
    Tko bi normalan toj bagri uopce htio biti dobavljac. To je kao da Boko Haramu prodajes opremu.
  • criticus
    8.4k
    Tko bi normalan toj bagri uopce htio biti dobavljac.Pacho

Tuđi čovik to nemore razumit.
  • Jurki
    26.3k
    sezona je u punom jeku.. udarit jaci reket ugostiteljima od Zadra do Dubrovnika.
    Voila.
  • Thor
    2.9k
    je vidim i pratim kako je krenulo cupanje... i grickam kokice :rofl:
  • vjeko1701
    25.7k
    Bili su dužni dobavljačima i u ljeto 2024. podosta izvan dospijeća pa su potpisali Rakitića pitaj Boga kako. Sad je očito dogorilo.emilperska

Ili se pušta van ko priprema terena za nešto.
  • Thor
    2.9k
    Samo za info...akumuliran dug je jedno,a akumuliran gubitak je drugo.
    Dug se mora vratiti-obveze (krediti,lizinzi,dobavljaci...plus kamate), gubitak je knjigovodstvena stavka i ne vraca se.
    No akumulirani gubitak je problem ukoliko je prerastao temeljni kapital. A tu je tanko jer kak je netko napisao 33.5mil je gubitak a temeljni im je 35mil. A to je isto moguci stecaj. Klub trosi godinama vise nego sto prihoduje. Prakticki ne vrijede nis.
    Ukratko zivotare na tankoj liniji stecaja koji im visi nad glavom kad ce prvi potegnuti (u principu i onda mogu raditi ali pod posebnim uvijetima,stecajni plan,upravitelj,bla bla...) i zato rezu sve sto mogu i rade ocito rektalne makinacije sa dugom i gubitkom.
    Kako got krezuba ekipa sa zidica sa bocom pive u ruci i jontom u drugoj ne kuze da tu nema pomoci i da sve kak oni vele gre fondo i da ce se cca bar 5 sezona morati boriti za 5,6 mjesto u HNL-u jer moraju se financijski disciplinirati i stabilizirati (nema velikih ugovora i skupih igraca) jer ce zavrsiti u 4 ligi.
    Sve sto ovi trust magarecih mozgova prica nema veze s zdravim mozgom ali znamo da dolje nije bolest sve kaj boli.
    A uostalom libo me...pa sam si ispekel nove kokice i pratim ovaj Hajdug cirkus kolorado :party:
  • javolimtebejako
    5.5k
    sta je sa sanacijom krova? uskoro cete dobiti jedan jako kvalitetan odgovor na to pitanje
  • Droljo
    29k
    ne puštaju zadužnicededa

Ako sam dobro shvatio nije to riješenje jer oni nemaju imovine. Napraviš sebi sranje ako ih blokiraš i oni odu u k. Ovak ih pustit da rade i nadat se najboljem, tj. da će nekoga prodati...
  • Draž
    1.9k
    "O saniranju štete iz nevremena u srpnju rekao je:
    - Odobreno je 2 milijuna eura, a ugurali smo tu i hibridni travnjak te pomoćni teren. To je oko 2 i pol milijuna eura."

????
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.