• KtcGoat
    6.2k
    Ma ide mlatit lovicu kod nekih kozojeba vjv i to je to, eventualno povratak u Grcku
  • modri-kibic
    1.6k

Piše SN da ima neke ponude sa Bliskog istoka
  • rokikaciga
    15k
    FK Sarajevo jer je glava previše lud da ga ne proba dovest.Omake

Ovo bi bilo zanimljivo ispratiti, cisto jer u toj prici nitko nije normalan :sweat:
  • Omake
    18.4k
    Taj aspekt je i meni najzanimljiviji
  • vjeko1701
    25.7k
    15.9.2026 kada dođe, tko će biti najbolji nogometaš lige ne računajući igrače Dinama?Omake

Pa biraj, Mišelin Šego, Di je del Moral, Van Horrid Back. I to ne van Dinama nego cijele lige!

I da, Bamba najbolje krilo.
  • Omake
    18.4k
    Meni je prvi pao na pamet Dantas. Očito da će kvaliteta lige van Dinama baš pasti.
  • Dragon1Warrior123
    5.1k
    Najlegendarnija slika s njihovog foruma.

FB-IMG-1782716147498.jpg
  • vjeko1701
    25.7k
    Priča se da iz Rijeke odlazi i Fruk i Dantas, tako da bi na kraju moglo to past na Ikera Pozu.
  • Dzoni
    6.4k
    Iskočit će netko do kraja sezone van Dinama, to je uvijek tako. Samo što ne znamo tko pa se sad čini da je liga u slobodnom padu. Svake sezone je HNL najslabiji na ljeto, a najjači na proljeće
  • Sibirski plavac
    9.3k
    Na Istrinoj temi na Snetu se spominje da navodno pregovaraju sa Petrovičem iz Rijeke, a Lončar navodno ide u Indoneziju...
  • vjeko1701
    25.7k
    Ne kažem da je vjerojatno, al ne bi me čudilo da ove sezone Varaždin i Lokomotiva dohvate europu.

Varaždin ne mjenja puno, imaju uigran sustav koji sad igra pretkola dvije godine u nizu a u ovoj ligi s padom individualne kvalitete, oni mogu plivati jako dobro.

Lokomotivi se uvijek može poklopiti jedna od sezona di im par klinaca iskoči, dovedu kojeg rutinera koji se isplati i onda lagano imamo top 4 kakvih dugo nije bilo.
  • Paggini
    88.3k
    Mislim da može dobiti takav ugovor kod arapa sa pol snage a sigurno i tu ima klubova koji bi dali toliko. Pokazat će vrijeme.Droljo

A ne znam baš, mislim da mi svi precjenjujemo ugovore koji arapi dijele lijevo i desno, nije to baš tako. Mierez koji je bio mašina, u najboljim godinama je dobio, šta, dvije miljke tamo godišnje ili koliko god, a nekako sumnjam da će Livaja s 33 baš dobiti više ili jednako ovome što ima u Hajduku, pogotovo s obzirom na to kako odlazi iz kluba.

Ne sumnjam da ima klubova koji ga žele, ali sumnjam baš da će dobiti takav ugovor jbg. Kažem, najrealnija opcija mi je Petko manevar, da traži od hajduga XY posto isplaćen od ostatka ugovora i ide dalje.
  • Omake
    18.4k
    Ako Hajduk i Rijeka budu imali ispodprosječan prijelazni rok, Varaždin je favorit za drugo mjesto u ovom trenutku.
  • vjeko1701
    25.7k
    Vjerojatno sam naivan, al u Rijeci mi je Kek ipak veliki plus. K tome će od prodaja i prošlosezonske KL imati dovoljno novca da slože ekipu koja bi trebala biti iznad ostatka HNL-a. Mislim da će oni biti barem komotno drugi, posebno ako se ne kvalificiraju u grupnu fazu. Ako ih Kek dovuče tamo, onda možda.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.