• FelceAzzurro
    1.7k

Idući put majicu sa zlatnim ljiljanima, to je sada inn. Nećeš imati problema, pogotovo u centru.
  • shameless86
    2k
    u toj thali-i sam mladost ostavio..imali smo kombinaciju cuganje na ribnjaku,pa u purgeraj i na kraju thalia..i prije 20 godina su tam zaštitari srali na ulazu..ko da ulaziš ne znam gdje,a ne u neku rupu
  • Paggini
    88.2k
    Thalia je legendarna, 8 godina smo tamo zavrsavali bančenja i svaki put kad smo dosli bio.isti sredovječni DJ i svaki put smo ga smarali satima da pusti Thompsona.

I brat nakon 8 godina je pustio Cavoglave, to mi je jedan od najboljih trenutaka života valjda. A granicno legendaran trenutak tome je kad smo svaki put tamo, uvijek bude grašo i ona stvar da smijemo se kao te, devedesedruge godine, samo mi uvijek urlamo da smijemo se kao te četrdesetprve godine i klasika salutiramo, pa su jednom neki momci do nas načuli šta pjevamo, pa se pridružili i napili se skupa ko zvijeri, nemam pojma kako se zovu ni tko su al ako čitaju nek se jave

Legendarna rupa je ta thalia, ratio 300 frajera i 5 žena svaki put
  • badjibadara
    9.9k
    ratio 300 frajera i 5 žena svaki putPaggini

Bez pederluka molim.
  • Paggini
    88.2k
    Ma nista pederluk, samo je uvijek urnebes kad jedna žena ide kupit cugu, a ovi procelavi 35ogodisnjaci ko strvinari se sjate na nju, zanimljivo za gledat
  • Krizy
    73.2k
    Ljetos bili u izlasku u Zagrebu, nakon toga većina ide doma, meni i prijatelju koji je slavio rođendan bilo malo i odemo u Thaliu.

Ulazimo i neke tri ženske iz Slavonije starije od nas desetak godina, upadamo i prijatelj govori Filip, a ova će njemu "joj, Filip kao moj mali ministrant Filip".

A dtj ajmo dalje, tamo opet tri žene 20 godine starije od nas i nešto s njima malo, a pored lik s dugom kosom i 20cm manji od mene govori prijatelju za mene "jel ti ovo frend", ovaj moj potvrdi i on kaže "dobro, da vam ne bi razbio glave sad tu".

I prijatelj mu kaže "a frende, možeš probati ali nećeš se dobro provesti", a taj lik odgovara s "to volim čuti" i krene pametovati kao mlađi smo od njega, zašto ne prilazimo curama.

Prijatelj mu opet kaže "a dtj kad tako pametuješ, zašto ti ne priđeš nekoj?" i ovaj odgovara s "zato jer sam jebena pička" :rofl:
  • shameless86
    2k
    tam oko 2005 kad smo tam izlazili cak je bilo zenskica za pobrat,cak i onako znojni i smrdljivi sa tekme kad smo uletjeli..al nakon nekog vremena vise pimpeka bilo nego zenskica..bilo je super dok je gore hard rock jos delao.
  • KtcGoat
    6.2k
    Prijatelj mu opet kaže "a dtj kad tako pametuješ, zašto ti ne priđeš nekoj?" i ovaj odgovara s "zato jer sam jebena pička"Krizy

Brat govori u ime svih nas :cry: :rofl:

neke tri ženske iz Slavonije starije od nas desetak godina,Krizy

tamo opet tri žene 20 godine starije od nasKrizy

Dobra taktika
  • jedan u nizu
    18.4k
    Sad sam skuzio da je Majkijev profil zapravo drugi Krizyev. Sigurno kao neki ekperiment, zajebanciju i trolanje na forumu.

Majkrizy, sad si se otkrio sa pricama o Milfarama u Thalii :shade:
  • Krizy
    73.2k
    Sokovi i ja
    20260628-204254.jpg
  • Kujtim Shalla
    9.8k
    Živio brat @Krizy samo jako
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.