• FelceAzzurro
    1.7k

Idući put majicu sa zlatnim ljiljanima, to je sada inn. Nećeš imati problema, pogotovo u centru.
  • shameless86
    2k
    u toj thali-i sam mladost ostavio..imali smo kombinaciju cuganje na ribnjaku,pa u purgeraj i na kraju thalia..i prije 20 godina su tam zaštitari srali na ulazu..ko da ulaziš ne znam gdje,a ne u neku rupu
  • Paggini
    88.1k
    Thalia je legendarna, 8 godina smo tamo zavrsavali bančenja i svaki put kad smo dosli bio.isti sredovječni DJ i svaki put smo ga smarali satima da pusti Thompsona.

I brat nakon 8 godina je pustio Cavoglave, to mi je jedan od najboljih trenutaka života valjda. A granicno legendaran trenutak tome je kad smo svaki put tamo, uvijek bude grašo i ona stvar da smijemo se kao te, devedesedruge godine, samo mi uvijek urlamo da smijemo se kao te četrdesetprve godine i klasika salutiramo, pa su jednom neki momci do nas načuli šta pjevamo, pa se pridružili i napili se skupa ko zvijeri, nemam pojma kako se zovu ni tko su al ako čitaju nek se jave

Legendarna rupa je ta thalia, ratio 300 frajera i 5 žena svaki put
  • badjibadara
    9.9k
    ratio 300 frajera i 5 žena svaki putPaggini

Bez pederluka molim.
  • Paggini
    88.1k
    Ma nista pederluk, samo je uvijek urnebes kad jedna žena ide kupit cugu, a ovi procelavi 35ogodisnjaci ko strvinari se sjate na nju, zanimljivo za gledat
  • Krizy
    73.2k
    Ljetos bili u izlasku u Zagrebu, nakon toga većina ide doma, meni i prijatelju koji je slavio rođendan bilo malo i odemo u Thaliu.

Ulazimo i neke tri ženske iz Slavonije starije od nas desetak godina, upadamo i prijatelj govori Filip, a ova će njemu "joj, Filip kao moj mali ministrant Filip".

A dtj ajmo dalje, tamo opet tri žene 20 godine starije od nas i nešto s njima malo, a pored lik s dugom kosom i 20cm manji od mene govori prijatelju za mene "jel ti ovo frend", ovaj moj potvrdi i on kaže "dobro, da vam ne bi razbio glave sad tu".

I prijatelj mu kaže "a frende, možeš probati ali nećeš se dobro provesti", a taj lik odgovara s "to volim čuti" i krene pametovati kao mlađi smo od njega, zašto ne prilazimo curama.

Prijatelj mu opet kaže "a dtj kad tako pametuješ, zašto ti ne priđeš nekoj?" i ovaj odgovara s "zato jer sam jebena pička" :rofl:
  • shameless86
    2k
    tam oko 2005 kad smo tam izlazili cak je bilo zenskica za pobrat,cak i onako znojni i smrdljivi sa tekme kad smo uletjeli..al nakon nekog vremena vise pimpeka bilo nego zenskica..bilo je super dok je gore hard rock jos delao.
  • KtcGoat
    6.2k
    Prijatelj mu opet kaže "a dtj kad tako pametuješ, zašto ti ne priđeš nekoj?" i ovaj odgovara s "zato jer sam jebena pička"Krizy

Brat govori u ime svih nas :cry: :rofl:

neke tri ženske iz Slavonije starije od nas desetak godina,Krizy

tamo opet tri žene 20 godine starije od nasKrizy

Dobra taktika
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.