• vjeko1701
    25.7k
    Pa kolko vidim, dosta se mučio s ozlijedama. Jedino nije bio neki ACL.
  • Jos-Optimus
    11.3k
    covjek je totalno propao, nije ni sjena onog igrača kojeg se ti sjećaš
  • blue heart 72
    3.6k
    Tovarija se raspisala o Selahiju
  • rakurs
    3k
    Ugovor do 2028., plaća oko pola milijuna eura i ono najvažnije - za njega bi morali platiti neku odštetu koja nije 200.000 eura u ratama. Možda i iskombiniraju nešto, ali čovjek ih je do sada dvaput odjebao kao male majmune.
  • Ivdzo11
    10.1k
    Veznjak Istre 1961 Stjepan Lončar mogao bi karijeru nastaviti u egzotičnoj Indoneziji. Tamošnji prvoligaš Persia iz Džakarte poslao je službenu ponudu na adresu pulskog kluba tešku 250 tisuća eura, javlja nkistra_inside.
  • Ivdzo11
    10.1k
    Uz četvoricu igrača za čije je transfere ukupno izdvojeno gotovo 2,5 milijuna eura (transfer Arnela Jakupovića plaćen je milijun eura, a to je ujedno i posljednja kupovina Osijeka od sedam cifri, Luke Jelenića 800.000 eura, Emina Hasića 400.000 eura, a Jona Mersinaja 200.000), u zadnju godinu ugovora ulaze i Roko Jurišić te Justice Ohajunwa koji je odavno otpisan, a koji su dovedeni bez odštete, te trojica igrača nogometno školovana u Osijeku - Domagoj Bukvić, Ivan Barić i Anton Matković. Za potonjeg - a za kojeg je Osijek prije dva ljeta na stolu imao ponude od 5-6 milijuna eura, a proljetos milijun i pol - sportski direktor Osijeka dobio je nedavno izravno pitanje.

Matkovića sam pratio još dok sam radio u Heerenveenu. Može nam puno dati, veliki je potencijal pa i ključni igrač u smislu načina na koji se želimo prezentirati. Ne mislim ga olako pustiti, razgovarat ćemo s njim i pokušati ga zadržati, odnosno za početak vidjeti postoje li modaliteti za produženje ugovora. S njegovim povratkom na teren svakako moramo biti oprezni jer mu je to druga teška ozljeda, a Klub će mu pomoći na sve moguće načine tijekom oporavka - poručio je Zandvliet.
  • IstinaZaDinamo
    2.6k
    Dakle, novi im je stoper ispao iz prve nizozemske lige, desni bek ispao iz prve francuske, a vezni nakon posudbe u drugoj spanjolskoj raskinuo ugovor s klubom koji je ispao iz prve spanjolske.

Jos ocekujem nekoga tko je ispao iz njemacke i talijanske, engleska je ipak malo previse eventualno netko tko je ispao u trecu ili cetvrtu.
  • vjeko1701
    25.7k
    Meni ova ekipa koju slažu jako ostavlja dojam Istre. Niželigaški latinos igrači po principu APP.
  • Zg123
    3.7k
    samo sto Istra koristi dosta scouting od Alavesa
  • Zg123
    3.7k
    Ovaj video predstavljanja ovog novog Spanjolca tesko susramlje ne znam kome je to smijesno i zabavno
  • Dendle71
    459
    ne znam kome je to smijesno i zabavnoZg123

Njima. Oni ĉak i očekiju za svakog novog igraca ovakav neki video. Nije bitno je li junior ili da li dolazi iz treće lige. Uz to ih valjda neki podcasteri ocjenjuju. Valjda gledaju jesu li uboli bonbu. Rezime je: jesu, svaki novi igrac odličan. Mogu na pohod po titulu. Graf je fantastičan.
  • Paggini
    88.2k
    Da, ovo i meni miriši, neki teški geto moneyball. Sad skaču od sreće što odlaze ovi klauni, a ne razumiju da će vjerojatno, gledajući budžet na raspolaganju, dovesti 13 poljskih Bambi i Kemala Ademija da ih zamijenePaggini

Tko je ovo mogao predvidjet.....
  • emilperska
    17k
    geto moneyballPaggini

Hahahahaha kako bi onda nazvali vaflov moneyball?
  • emilperska
    17k
    Jedva cekam da Kruno Jurcic opet podere Grafa kad ustane živčan ujutro jer igrači Pyramidsa nisu odradili samoubojice na treningu ocekivanim tempom..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.