• Masto
    1.6k
    jel dođe u aplikaciji ili na email, sestra mi ima rođendan a nije joj ništa došlo
  • NORTE
    25.2k
    Prošlo je već više od dvije godine kako je dinamo postao naš, bilo bi lijepo vidjeti suradnju kluba s Nikom Titanikom, top karikaturistom, velikim dinamovcem i borcem za ovakav dinamo, koji je imenom i prezimenom svih godina aktivno bio na pravoj strani.

Vidim potencijal u suradnji s njim i mislim da bismo imali sadržaj kakav drugi nemaju...
  • Mikina lijeva kopačka
    806

Kad nitko od novinara nije htio, bojao se ili bio samo uguz, on je prcao i borio se
  • NORTE
    25.2k
    "zagrebački klubovi su u loptačkim momčadskim sportovima, u nogometu, košarci, rukometu, odbojci i vaterpolu, osvojili naslove prvaka Hrvatske."

Bilo bi cool vidjeti fotku svih trofeja na okupu.
    dinamo, KK Cibona, VK Mladost, RK zagreb, OK Mladost.

Btw., mislim da fotka svih dinamovih značajnijih trofeja svakako ima i prodajni potencijal na raznim artiklima...
  • IstinaZaDinamo
    2.6k
    Mialim da zaposlenici kluba ne bi smjeli objavljivati nesto ovako :confused:

Screenshot-20260627-165232-Instagram.jpg
  • Eduardo
    29.8k
    Mialim da zaposlenici kluba ne bi smjeli objavljivati nesto ovakoIstinaZaDinamo

U potpunosti se slažem, ma da nemam pojma tko je objavio... bez obzira što se "autor" zajebava, ovo se itekako može povezati s rasnim stereotipima i neki bi ovu objavu mogli doživjeti kao neprimjerenu ili uvredljivu... treba znati procijeniti što je primjereno objaviti kada radiš za instituciju poput dinama.
  • Sajla
    21.3k
    vidim na KTCovom instagramu da je vidio i da je razočaran ovom objavom, tamo se može vidjeti i tko je objavio. ovo treba ispraviti, na bilo koji način.
  • NitkoBitan
    37.4k
    Siroko polje svakome tko misli da ce se ovdje nekom klecat i ispricavat za sale.
  • Olmic
    5.7k
    Taj covjek je medu prvim ljudima s kojim stranci imaju doticaj prilikom dolaska….
  • pešća
    1.6k
    Dobro i? Pa nije čovjek član KKK-a nego je podijelio neku šaljivu objavu koja ima na desetine tisuća lajkova, a na nekim drugim stranicama možda i stotine tisuća.

Užas u kako osjetljivim vremenima živimo.
  • Olmic
    5.7k
    pa rasizam cisti, imas kodeks koji je nedavno objavljen i sigurno nije u skladu s tim. Neki si na whatsappu objavi kaj hoce, ali na otvorenom instagram profilu ( btw obrisao je objavu) i jos mu pise funkcija u Dinamu. Ako je faca neka ostavi objavu

Znam da si tu prisutan i nije ti to trebalo
  • pešća
    1.6k
    pa rasizam cistiOlmic

To nije rasizam nego obična šala. Rasizam je kažnjiv po zakonu, ak netko misli da je to rasizam fino angažira odvjetnika, ode na sud i tuži tu osobu pa ćemo vidjet rezultat tužbe.
  • nkdz
    1.3k
    A šala je to ali lik koji ima neku funkciju u dinamu pa makar to bio "head of multimedia" treba imat malo mozga da sve kaj stavi na net se gleda pod povecalom i da ponekad treba razmislit kaj ima ukusa da jedan djelatnik dinama javno stavlja.
  • GOAT
    8.3k
    Taj meme je više za grupni chat nego za javni Instagram profil, niti je smiješno niti se potiče neki rasizam. Definitivno to nije trebao objaviti i trebao je biti svjestan svog okruženja ali mi nije jasan ni odgovor KTCa? Mogao je na sto drugih načina reagirati i javiti se čovjeku privatno jer ipak nije objavio nista toliko strasno ali ajde.. danas je moderno hvatati se za svaku slamcicu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.