• Jos-Optimus
    11.3k
    pa nije baš mrtav medij, sluša se itekako na poslu i u auomobilu. Ali ok, definitivno nije kao prije
  • Dzoni
    6.4k
    Ja ne znam nijednu osobu koja je svojevoljno upalila radio, ako nije u autu u zadnjih 10ak godina sigurno. Većinu ljudi koje znam jedva da i televiziju gledaju ako nije sport, kamoli da upale radio.
    Skroz pogrešan tajming za gurat se u te sfere
  • Gradina
    157
    ispod Sv.Roka je potpuno besmisleno imati Dinamov radio
    I još k tome 2 mil ulagat godišnje?
    Dzoni

Ponavljam opet, 2 milijuna je okvirna brojka, ne znam koliko je to precizno, vjerojatno to košta manje novca
    Uz to ispod Sv Roka je vrlo smisleno imati naš radio, jer ako bi koristili samo odašiljač u Pločama, cijela Hercegovina bez problema može uhvatiti frekvenciju i slušati, uz naravno dalmatinske gradove poput Imotskog, Dubrovnika, Metkovića, Šibenika i Karina gdje bi radio isto bio slušan u određenoj mjeri
  • promatrac67
    80

Sto puta ponovljena laz nije istina, odakle tebi da je radio kao medij mrtav?
  • SAS1987
    20.2k
    Radio Dinamo vjerovatno nema smisla ali zato ima smisla da Dinamo, ak još nema, napravi službenu suradnju sa nekim popularnim radiom.

Radio dobije dostup do informacija, poneko gostovanje nekog igraca, slušanost a Dinamo promociju i povecan fan engagement.
  • Crusades
    24.5k
    Pa kaj nije Top radio službeni "partner" kluba?
  • Hnlovac
    6.5k
    i odlično da je. Jedan od rijetkih slusljivih radija ovdje
  • Dzoni
    6.4k

Pa po tome što to nitko svojevoljno ne sluša. Kad ste zadnji put poslušali radio, a da nije u autu ili ovako kad netko drugi ne upali? Čisto sumnjam da kraj interneta ili televizije itko upali radio u slobodno vrijeme kod sebe doma.
  • promatrac67
    80

Shvacas da velika vecina ljudi u uredima slusa radio?
    Takodjer, doma mi doslovno nonstop svira radio, isto kao i na vikendici, na ljetovanju ... Ne samo meni, vec velikoj vecini ljudi koje poznajem ...
  • badjibadara
    9.9k
    Kad ste zadnji put poslušali radio, a da nije u autu ili ovako kad netko drugi ne upali?Dzoni

Svaki dan na putu do posla, u uredu, na putu sa posla i na kraju doma.
  • Dzoni
    6.4k

Pitao sam van tih opcija jer je tad pretpostavljam to jedina opcija za konzumiranje zabavnog sadržaja.
    U konkurenciji sa tv ili internetom, pa i streaming siteovima, radio tu vodi bitku sa vjetrenjačama.
    Bar to tako ja vidim kao generacija Z pripadnik, ima sigurno ljudi koji su odrasli sa analognim uređajima pa su jasno drukčije navike.
  • Hnlovac
    6.5k
    evo upravo ga imam upaljenog u dnevnoj sobi dok kuham
  • kibatech
    110
    jedna domaća kompanija koja svake godine radi kampanje za zapošljavanje najviše prijava dobije jer su ljudi čuli na radiju. Prijave se broje u tisućama, a postotak ljudi koji se prijavi jer su čuli na radiju je oko 60%, više nego na svim društvenim mrežama kombinirano. Čisto da dobiješ dojam koliko je radio zapravo još uvijek aktualan.
  • pešća
    1.6k
    Ajmo se baviti svime samo ne nogometom kao ovi dolje.
  • Mikina lijeva kopačka
    806

Baš. Besposlen pop i jariće krsti.

Jedva čekam da počne sezona
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.