• Infinity
    14.9k
    Ma mislim da prilicno dobro procijenim kako bi se moglo odviti. Pod to dosadan par minuta mislim da se vec neko vrijeme zivciram. Naravno da svaki film ima dijelove koji nisu napeti, al ako gledam film 45 minuta i u tih 45 minuta nisam uzivao ni minutu onda ostatak necu gledati bez obzira sta mi netko govorio. Al ako je bio dobar pola sata, pa ima dio gdje je dosadan, logicno da ocekujem da ce kasnije opet biti zanimljiv. Naravno, i moji kriteriji su prilicno niski, pa nije bas da sve gasim. Pogledao sam previse smeca da bi tek tako propustio neki dobar film.
  • Navijač Dinama
    6.8k
    Preporučujem seriju Otkupnina(Ransom).

    Eric Beaumont (Luke Roberts) iskusni je pregovarač u kriznim situacijama. Kada životi taoca vise o koncu, on i njegov elitni tim rješavaju otmice, spašavaju živote i sprječavaju da otkupnine dođu u ruke najopasnijih kriminalaca na svijetu. Putujući po svijetu tim pomaže multinacionalnim korporacijama i vladinim agencijama pronaći rješenje u kompliciranim sukobima i pregovorima, ali pomaže i običnim ljudima koji su se našli u situaciji da njihovi životi ovise o otmičarovim prohtjevima.
  • Navijač Dinama
    6.8k
    Pitanje za vas koji ste gledali/gledate Faudu.

    Jel ima netko da je gledao po istinitom događaju seriju, "Špijun". U kojoj glumi Sasha Baron Cohen. Isto židovi i arapi priča. Da rekne što misli o seriji.
  • og1986
    2.9k


    Kao serija je super. Čini se jako realna i ima dosta napetih situacija.
    Ali, jako se vidi utjecaj da je pričano samo sa jedne strane ( Židova ) tako da mi se osobno činilo jako subjektivno i nemogu vjerovati da su se te neke situacije tako događale iz tih određenih razloga.

    Ali, iz perspektive uživanja i viđenja života špijuna. Preporučeno.

    https://www.casualfans.com.hr/filmovi-i-serije/the-spy/

    Frend je napisao recenziju pa baci oko. Sve je objasnio.
  • Bosna86
    11.1k
    Cut throat city .... Pokusaj ostvarenja boljeg zivota pomocu kriminala nakon uragana Katrina... Lijepa pouka filma


    The next three days... Ovo je klasik koji mi je promakao... Osude mu zenu na dozivotnu radi ubojstva koje nije pocinila i on je pokusava izvaditi iz zatvora
  • Majki2111
    2.5k
    Pogledao. Dobar, interesantan. Al falilo mi nešto. Malo napetosti. Nekakvog ugođaja... Možda čak i glazbe. Čak ne znam jel mi Dii Caprio lego za takvu ulogu. 8/10
  • Navijač Dinama
    6.8k
    Pogledao Lupin..

    Uff odlična serija... samo da je još onih 5 epizoda.

    Večeras na vaše preporuke započinjem Faudu. :smile:
  • Crusades1986
    9.3k
    f9erf0of2x9nmur9.jpg

    Fauda, treca sezona, druga ep.
  • Eduardo
    16.9k
    Nešto novo se kuha :smile:

    nac8k0z3cow1xl2s.jpg
  • Navijač Dinama
    6.8k


    čak dobro i dosta stvarno izgleda :smile:
  • Eduardo
    16.9k
    SHADES OF BLUE

    3 sezone - 36 epizoda - cca 42 minute po epizodi

    Imamo cijeli jedan blisko povezani (kao obitelj) tim policijskog odjela koji je uključen u policijsku korupciju. Dva glavna lika su Harlee Santos (Jennifer Lopez koja je stvarno sexy) i vođa tima detektiv Matt Wozniak (Ray Liotta). J.Lo glumi detektivku koja je ujedno i samohrana majka 16-godišnje kćeri. Wozniak je surovi lik, zaštitnik i mentor koji je pun tajni i poroka.

    Ubrzo se nađu pod nadzorom FBI-ja koji koji jednog od njih regrutiraju kao krticu. Tu se stvari zahuktaju kada Wozniak pokušava otkriti tko je cinkaroš u njegovoj jedinici.

    Serija je toliko isprepletena lažima i zapletima (ponekad i pretjeranim) da se zapitate - tko tu koga više *ebe jer se stvarno puno toga događa.

    Moram priznati da me živcirao Ray Liotta. Taj njegov iritantni lik, iritantni robotski glas, plastični izraz lica koji je uvijek isti neovisno o situaciji. Zato mi je J.Lopez bila jako dobra u svojoj ulozi i na njenu izvedbu nemam primjedbu, iako i njezin lik zna iritirati (srećom ima adute kojima to nadoknadi). Ostatak glumačke postave je također dobar.

  • db-izbjeglica
    11.8k
    zadnja dva-tri tjedna na netflixu pogledao ovo:

    https://www.imdb.com/title/tt5296406/?ref_=ttep_ep_tt

    znači, serija započne jako dobro, fora zaplet, politička drama, elementi krimića, zaintrigira čovjeka.

    onda polako kreće propaganda, najprije suptilno, pomalo, sasvim podnošljivo pa sve više i više, da bi sve eruptiralo u 3. i zadnjoj sezoni, gdje se pretvori u komediju, ja sam se doslovno smijao.
    da nije s netflixa, čak bi pomislio da je neka jebačka parodija u pitanju.
    toliko sjw floskula upakiranih u jednu seriju/film još nisam vidio. toliko je loše i ljigavo da preporučam svima.

    možete misliti koja je to razina kad imate sljedeći lik: super sposobni i pošteni predsjednikov suradnik, koji je hiv pozitivan mladi gay afroamerikanac iz siromašne washingtonske četvrti. boooooom :rofl: :rofl:
  • Bosna86
    11.1k
    Age of Samurai: Battle for Japan

    Tko voli povijest, ovo je odlicna mini serija od 6 epizoda...
  • Papastrumf
    9.1k

    Prva sezona dosta dobra. Druga je vec puno losija. Trecu jos nisam poceo gledati, a vjerojatno niti necu.
  • Infinity
    14.9k
    hiv pozitivan mladi gay afroamerikanac iz siromašne washingtonske četvrtidb-izbjeglica

    Jos samo fali religijska pripadnost. Ne bih isticao, moderator sam :lol: Nakon ovih sto si nabrojao primjecujem da se sve vise i vise forsira jedna skupina ljudi, pogotovo u filmovima i serijama gdje imas policajce kao izrazito pozitivne likove.

    Zanimljivo da nema ni 15 godina kad je Downey Jr. glumio crnca. Kakav bi to skandal bio danas. Ofarbali bijelca jer ni jedan crnac nije dostojan uloge.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.