• Paggini
    87.9k
    stvarno misliš da će u današnje vrime, uz sve moguće AI alate izać upgrade verzija GTA V? To bi bila prevara stoljeća.don

Pa referirao sam se na mehanike igre, gameplay, način igranja jel. Sve će to biti isto kao GTA V, samo ispoliranije. Pucanje će imati ljepši feel, ali će u principu biti isto, naprimjer. Isto kao i vožnja, isto kao i gradovi.

Kažem, to je moje predviđanje i shvaćam da je ljudima to i više nego dovoljno, ali meni, koji sam ipak patricij za razliku od ovih bogatih plebova, treba više do toga ako već pričamo o 3 milijarde dolara.
  • Pacho
    18.5k

Najbolja moguca promjena koju mogu uvesti je da misije budu manje linearne. Dosad je uvijek bilo dodi tu, odvezi se do tamo tocno odredenom rutom, napravi X pa Y, itd. Svaka devijacija od toga je fail misije. To mi je bila najveca mana u RDR2.
  • jp23
    4.1k
    Ima jedan jako dobar video na youtubeu od NakeyJakeya na tu temu, tridesetak minuta traje. Ukazuje na sve veću linearnost dijela misija u novijim Rockstar igrama u odnosu na prije, i tipa stvari do kojih ako ne dođeš onako kako su oni zamislili, ne možeš ih collectat/pristupit i slično.

Npr mogao si na određen način u RDR2 upasti u ona nelegalna mjesta za kocku u Saint Denisu, ali ako nisi ušao kroz vrata trgovine, izignorira to skroz
  • agramZ
    3k
    dok sirota igra gta 6 na konzolama ja cu cekati pc verziju i do tad uzivati u najjacem AC-u ikada :cool:
  • Hnlovac
    6.5k
    Black flag je prejeben, ali iako je ovo dobar remaster, ovo je 6 eura za igru iz 2013

I kak je onda 100e za gta6 kriminal
  • don
    20.3k
    Pa referirao sam se na mehanike igre, gameplay, način igranja jel. Sve će to biti isto kao GTA V, samo ispoliranije. Pucanje će imati ljepši feel, ali će u principu biti isto, naprimjer. Isto kao i vožnja, isto kao i gradovi.Paggini

pa to je GTA. Kada bi bilo drugačije to više ne bi ni bila ista igrica niti bi volia to ka šta virujen ni velika većina. Grad i priča iza toga.
  • Kruno
    1.5k
    Buduci da imam pc samo. Kad izađe cekat cu popust kao na Gta V i uzeti za 10 eura. Gta mi nije bio ništa specijano, bolji mi je bio Niko Belic.
  • Paggini
    87.9k
    pa to je GTA. Kada bi bilo drugačije to više ne bi ni bila ista igrica niti bi volia to ka šta virujen ni velika većina. Grad i priča iza toga.don

Pa gle, ja sam igrao i GTA na Ps1, pa ti mogu iz prve ruke reci koji skok je trojka bila u odnosu na te prve dvije hahah, a to ocekujem i od ovog nastavka ak je kostao jebenih 3 milijarde, takav skok
  • Hnlovac
    6.5k
    A gle, trojka je bila skok jer se išlo iz 2d u 3d

Ovdje bi ta razina skoka bila kad bi se izmislila 4. Dimenzija
  • Crusades
    24.5k
    sad me ova tvoja riba podsjetila na igricu koju sam igrao ko klinac - feeding frenzy hahahahah kakav hit je to bio
  • don
    20.3k

ako npr ovakve stvari nisu skok, onda ne znan. Uz grafiku i sve ostalo :grin:

Reveal
    Naprednija umjetna inteligencija NPC-eva

NPC-evi mogu zapamtiti što si im napravio i kasnije drukčije reagirati kada te ponovno sretnu.

Svjedoci mogu zapamtiti tvoj izgled, odjeću ili vozilo

Ljudi mogu snimati događaje mobitelima i objavljivati ih na društvenim mrežama

Policija se više oslanja na prijave svjedoka

Policija može istraživati područje umjesto da odmah zna tvoju točnu lokaciju

Sustav potrage bit će detaljniji i realističniji

Dva igriva lika (Jason i Lucia) s mogućnošću suradnje tijekom misija

Veći broj zgrada i prostora u koje se može ući

Mnogo više NPC-eva na ulicama

Realističnije ponašanje prolaznika u prometu i gužvama

Napredniji promet i vozači

Društvene mreže imaju veliku ulogu u svijetu igre

Detaljniji mobitel s više aplikacija i funkcija

Veći naglasak na pljačke trgovina

Realističnije nošenje oružja; nećeš imati desetke pušaka na sebi odjednom

Mogućnost spremanja opreme i oružja u vozila

Veća prilagodba oružja

Veća prilagodba automobila

Detaljnija oštećenja vozila

Napredniji vremenski sustav

Mogući uragani i ekstremne vremenske pojave

Veći broj životinja i bogatiji ekosustav

Poboljšane animacije hodanja, trčanja, pucanja i borbe

Realističnije reakcije na ozljede

Više sporednih aktivnosti

Veći i življi otvoreni svijet nego u GTA 5

Gušći promet ljudi, vozila i događaja

Naprednija fizika vode

Realističniji interijeri trgovina, restorana i drugih objekata

Dinamičniji događaji koji se mogu nasumično pojaviti tijekom istraživanja svijeta
  • Paggini
    87.9k
    gle, trojka je bila skok jer se išlo iz 2d u 3d

Ovdje bi ta razina skoka bila kad bi se izmislila 4. Dimenzija
    Hnlovac

ako npr ovakve stvari nisu skok, onda ne znan. Uz cilu grafiku i sve ostalo :grin:don

Pa gle ajmo ovako - ako naprave skok kakav je bio od RDR1 na RDR2, reci cu da je to SKOK. Jer RDR2 je stvarno toliki bolje igra u svakom aspektu od RDR1, e tako nesto ocekujem! S tim da obozavam do kostiju obje RDR igre, ustvari sve TRI (ili cetiri ak brojimo i undead nightmare) HEHEHE

Ali s obzirom da nisu kurca od igre pokazali, mogu nagadjati sta ce biti, a sta nece...
  • Hnlovac
    6.5k
    To je istina

Kažem, najvise me kod rockstarove pohlepe jebe to što ce se fokusirati na gta online, a ostale franšize koje nisu toliki money makeri zakopati

Osobno mi je to 2x gora stvar od cijene gta6, pogotovo posto su mi RDR1 i RDR2 obje u top 10 igara svih vremena

Vidi ovo jbt
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.