Paggini
Iskreno, ovo vrijedi i 150 eura — Hnlovac
Facke
Paggini
Potpune se slazem stobu. I sto posto budu ostali nastavili. Ali ja racunam stem da bi GTA 6 mogle biti debele sranje. GTA 5 je bila sranje igrica, i 4 je bila takoder uzasne dosadna. Bar mene. Red Dead 2 mi se iste nije svidal. Dosandna , hrpa glupih misija i preduga. — Facke
Hnlovac
Paggini
temelju toga da je Rockstar kompanija s provjerenom kvalitetom proizvoda.
Uložili su 2 milijarde dolara u GTA 6. Nakon GTA 5 i RDR2 nema straha da će igra biti nekvalitetna.
Imam i ja zamjerku za ovo, ali i prije ove informacije očekivao sam da će igrica bit 100 € jer se špekuliralo da hoće — Hnlovac
Hnlovac
Paggini
treba vidjeti koliko zapravo ljudi treba da se napravi toliko masivna AAA igra — Hnlovac
I dalje bih rekao da si samo Rockstar može ovo priuštiti, a ako GTA6 ispadne senzacija , ispast ce da je vrijedilo svakog centa — Hnlovac
Dino
Hnlovac

Paggini
Pacho i ekipa u GTA u ekskluzivnim ultimate edition sakoima iz ducana kojima sirotinja nema pristup — Pacho
Izašli su novi screenshotovi kako ce gta6 izgledati za sirotinju koja neće kupit exclusive edition — Hnlovac
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.