• bazooka93
    272
    kao sto sam najavio dionice mu rastu
  • SAS1987
    20.2k
    Natovariti na brod eure i Dabca poslati za Carigrad.Jurki

Dinamov navijac je za križarski rat spreman :cool:
  • NVKOD
    13k
    Najbolji hrvatski golman, ikad!
  • mlkaskic
    384
    Kako može pisati na aplikacijama (Sofascore i ESPN) da Livi ima samo jednu obranu? Tko je tu lud? Ja se sad bez da pogledam tekmu opet sjećam da je 4 puta morao braniti i da je vrlo opasno bilo…
  • Crusades
    24.5k
    znam da je kod one obrane udarca glavom kad je lopta pogodila precku svirano zaleđe... za ostalo nez, i meni se čini da ih je bilo više.
  • Šteco
    1.8k

Ja bi mu pisao bar dvije obrane za ovo, bmk za zaleđe.

No još bolje, pišite da nije ništa obranio. Fener, pogledajte statistiku, taj ništa ne brani na utakmici, pustite ga u Dinamo, šta će vam takav golman.
  • Borovljanin
    613
    Livi je vrhunski primjer igrača kojeg smo "rehabilitirali".

One drame od prve polusezone 25/26 mi se sada čine tako dalekima. Tada je on bio u ponoru, nije branio u najgoroj ekipi La Lige, iz Fenerbahcea ga je izgurao transfer Edersona...

Sad je opet onaj stari golman, u top je formi i pokazuje da moze braniti na najvecoj sceni. Apsolutno ga moramo zadrzati. Opet smo klub s top 15 ili 20 golmanom na svijetu što je čudo.

Isto moze biti putokaz kako se predstaviti vrhunskim igracima koji su usli u neku slabiju fazu svoje karijere. Vrlo brzo se mogu vratiti na vrh
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.