• Zagi
    17.9k
    Jošku je Guardiola prebacivanjem na beka uništio karijeru.
    Od top stoperčine do , u najboljem slučaju, prosječnog beka u dvije sezone.
  • IstinaZaDinamo
    2.6k
    Ako kojim slucajem ne pobijedimi ove, otkaz momentalo i da vrati sve milijune zaradjene. Svakako ima ponide od 14 milijan godosnje pa mu nece falit para.

Mada, i bolje da ispadnemo. Sa Gvardiolom na beku i kombinacijom Modric-Kova u sredini mi ne mozemo sanjati o pobjedi protiv bilo kakve malo jace ekipe.
  • Gradina
    132
    Samo ponizno, imamo ih
  • Efes Pilsen
    16.1k
    Jakic unutra, nek igra lijevog beka od ovog gore ne moze. Sucic umjesto Modrica, ovo sto kapetan igra je sramotno. Krila vise nemamo, sva su na terenu. Fantasticna selekcija jos jednom izlazi na vidjelo.
    Nadam se da Modric i Perisic nece dobit ideju igrat jos jednu godinu za reprezentaciju. Dosta je bilo.
  • rioda
    17k
    Gana će nas još jače izdominirati, isto su fizički moćni, a naši senatori se neće oporaviti u ovih par dana
  • FazeN
    7k
    Pičke iz HRT-a maknuli Ivkovića na poluvremenu, jer bi jedini osuo rafal o ovoj sramoti.
    F U J
  • Danko
    3.3k
    Izgledamo točno kak je zona prije prvenstva predvidjela da ćemo izgledat.
  • Ludovic IX
    11.8k
    Zidane osvoji 3.ligu prvaka zaredom i ode sam jer kaže da momčad treba promjenu. Ovo naše govno priča o medaljama ko da su jučer bile i ko da je on zaslužan za njih. I ni malo samokrotike nema
  • Gradina
    132
    Imamo posjed
    Ajdeeeee
  • NitkoBitan
    37.3k
    Al kak se mi SPORO dodavamo, katastrofa jbt. Lopta ide brzinom hoda.
  • Sibirski plavac
    9.3k
    Točno sam ovo predvidio prije prvenstva, protiv jakih igramo neki kurac, protiv malih se useremo. S tim da ni protiv Engleske nije bilo dobro, ali barem u prvom poluvremenu si zabio 2 gola i bio al pari. Ovo danas je horor.
  • ZG plavi 01
    391
    Semenyo ce Gvardiola pojesti ispljunuti i sutnuti golf palicođ
  • Carmichael
    616
    Kramarić stvoren za ovakve utakmice, mora u drugom poluvremenu ući
  • Paggini
    87.7k
    Naš je najveći problem, rekao bih, što trenutno nije najteže jer svi znaju da smo tad najbolji!
  • criticus
    8.3k
    Jel ovih 11 ikad igralo skupa otpocetka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.