• don
    20.2k
    pa gore je kolega napisa da je užasan sa reprezentacijom i najgori od svih ovih na vrhu. Zato pišen kako može bit najgori ako je do 2022 bia najbolji.
    Euro (10 puta jače natjecanje od Cope i jače od SP-a)
    Liga nacija

Messi:
    Copa America

statistiku golova neću ni spominjat.

bolje idi zbrajaj kolko puta je igrao protiv Luksemburga, Lihtenstajna, San Marina, Andore i takvih liliputanaca.podravskimodrikibicPMK

pa ti idi zbroji koliko je zabijao protiv jačih. Gore sam naveo neke iz glave.
  • Mlađi referent
    15.7k

Kraj 80ih, 90e i početak 00ih su igrali svake dvije. Pa svake tri, i onda se prebacili na četiri tek 2007-2011.

Danas je svake četiri, ali si imao Centenario i izdjenačavanje termina s Eurom.
  • Mr Anderson
    19.9k
    Sad kad se Kikica iživi na neugodnom Uznekistanu i okrene glasanje u svoju korist.
  • jp23
    4.1k

Istina, moje isprike, promakla mi je opet šarolikost od 1989.
  • Dzoni
    6.3k
    Ronaldo zabija, evo vam još argumenata u ovoj beskrajnoj raspravi :smile:
  • Navijač Dinama
    12.6k
    Sad kad se Kikica iživi na neugodnom Uznekistanu i okrene glasanje u svoju korist.Mr Anderson

Pogotovo kad pogledamo tko je trener istom tome Uzbekistanu.....

#NikadVišeTogZločinca
  • Krizy
    73.1k
    Sad kad se Kikica iživi na neugodnom Uznekistanu i okrene glasanje u svoju korist.Mr Anderson

Kao da itko uzima takve utakmice u obzir kod izbora.
    Messi ima smiješne protivnike na Copa Americi pa je tek posljednjih godina osvojio prva dva naslova.
  • Niko1986
    7.3k
    barem kompilacije Argentine iz 2022 imaš po cilom internetudon

Ima i kompilacija Portugala protiv Hrvatske na Euru 2016. gdje između ostalog CR uništi Srnu džonom na gležanj bez kartona…

raspraviDzoni

Rasprava i nije neka, staviš sve na papir i vidiš tko je bolji.
  • jp23
    4.1k
    Evo zanimljivosti, Cristiano Ronaldo je ovim pogotkom postao prvi igrač u povijesti koji je zabio gol na 6 svjetskih prvenstava.

Morao sam provjeriti jer sam bio uvjeren da je Messi već to napravio, tj da je imao gol na svakom od SP na kojem je sudjelovao. No, nije zabio u Južnoj Africi.
  • bluemagic
    1.3k
    Ne znam jel ima smisla ali sam misljenja da je Messi neupitno bolji igrac ali da treba pobijediti utakmicu o kojoj mi zivot ovisi uzeo bih Ronalda
  • javolimtebejako
    5.4k
    hahah znao sam da ce bas zabit dns
  • don
    20.2k
    Ima i kompilacija Portugala protiv Hrvatske na Euru 2016. gdje između ostalog CR uništi Srnu džonom na gležanj bez kartona…Niko1986

totalno usporedivo da. Po tvome viđenju svi su sve pokrali.
  • Sibirski plavac
    9.2k
    Bilo je prije godinu dvije u CBS-ovoj emisiji lige prvaka pitanje- da sutra za spas svijeta možete uzeti u ekipu jednog igrača kad je bio u primeu, koji bi to bio, Messi Maradona Pele ili Cruyff.

Jamie Carragher je rekao bez razmišljanja Messi, Micah Richards je rekao Pele, a Thierry Henry bez razmišljanja Maradona, iako su ga u studiju donekle čudno gledali i pitali zašto nije uzeo Messija s kojim je i igrao u Barci, ovaj se samo nasmijao i rekao: Maradona, jednostavno.
  • Zagreb1992
    3.6k
    Nogomet nisu samo brojke ...kao ni košarka isto kao što se uspoređuju Lebron i MJ ...ima tu više stvari koje se ne vide kroz brojke
  • podravskimodrikibicPMK
    223
    Euro (10 puta jače natjecanje od Cope i jače od SP-a)don

Euro 10 puta jaci od Cope? Stari moj razumijem hiperbolu i sve, dinamo je otp 3 puta jaci od hajduka, kolka to razlika mora biti da nekaj bude 10 puta jace
    Euro jace od SP? Iskreno mogao bi se sloziti cisto zbog koncetracije kvalitete ali pitam ja tebe je li ga teze osvojiti? Ne nije. SP ima vise rundi knockout fazei zbog toga vise mogucih iznenadjenja (kaj ti govori zdrava logika), pogotovo sad kad je dodana jos jedna runda. A o simbolici SP u odnosu na relativno nebitni euro ne treba ni govoriti.

Za Ligu nacija nema biljeske a Copu spustas? Portugal je osvojio prvo izdanje LN kad se: niti nije znalo o cemu se radi niti kolko je/bude vazna i zakljucno najvaznije, kada se radilo o izricito prijateljskim utakmicama koje su dio sluzbenog kalendara. Pa sjeti se kakvi smo bili protiv Spanjolske odma nakon SP na kojem smo bili drugi a oni ispali od Rusije u osmini. Mislis da bi gubili 6-7 razlike da smo igrali barem polu ozbiljno? Ponavljam jos jednom, prijateljske utakmice uvrstene u sluzbeni kalendar.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.