• jp23
    4.1k
    Pa sjeti se kakvi smo bili protiv Spanjolske odma nakon SP na kojem smo bili drugi a oni ispali od Rusije u osmini. Mislis da bi gubili 6-7 razlike da smo igrali barem polu ozbiljno?podravskimodrikibicPMK

Ne znam jel ti zaista misliš da je ono bilo poluozbiljno, ono je bilo sramotno šamaranje naših, a s obzirom da je tome prethodila prijateljska s Portugalom, itekako je bilo ozbiljno igranje. Samo što nismo imali niti špicu za te utakmice jer se taman Mandžukić oprostio, a bogme niti golmana jer je Kalinić bio rupetina samo takva.

Nemoj nas uvlačit i izmjenjivati tu sramotu i ljagu, da nisu mjenjali sustav natjecanja u toj ligi nacija, ispali bi odmah
  • Navijač Dinama
    12.6k

Euro po meni nije jače od SP, al je zasigurno dosta jače(banalno mi je 10x) i ozbiljnije natjecanje od Copa Americe.
  • dzis
    1.5k
    Messi daleko. CR nije ni u top 3.
    Isto kao sto lebron nije bolji od jordana ali statisticki je najbolji.
  • don
    20.2k
    Euro 10 puta jaci od Cope?podravskimodrikibicPMK

da, šta je čudno tu?

evo iz glave, Francuska, Španjolska, Njemačka, Engleska, Portugal, Italija, Nizozemska, Hrvatska, Danska, Švicarska, Austrija..

sad uzmi ekipe sa Cope i sam ih usporedbi.

Euro jace od SP?podravskimodrikibicPMK

da, na Europskom nemaš 1-2 ekipu koja je užasna za razliku od SP i teže je doć do određene faze turnira (btw, ovogodišnje Svjetsko je super)

naravno da je veći uspjeh osvojit SP. To sam već gore napisa.

Za Ligu nacija nema biljeske a Copu spustas?podravskimodrikibicPMK

Liga nacija mi je tu negdi sa Copom po kvaliteti. Copu je teže osvojit jer tamo ima najmanje nogometa, a najviše bitki po terenu i trčanja tamnoputih igrača.

Portugal je osvojio prvo izdanje LN kad se: niti nije znalo o cemu se radi niti kolko je/bude vazna i zakljucno najvaznije,podravskimodrikibicPMK

ima si iste teške ekipe koje si mora dobit. Pa evo i prošle godine je Ronaldo sam osvojia Ligu nacija, opet. Uz titulu najboljeg strijelca.
  • bluemagic
    1.3k
    Kojom logikom moze Euro biti jace od Sp dajte molim vas. Isto tako je smijesno usporedivati Euro s Copom koja ima 2 premium ekipe (Brazil i Argentina), uz dikoju nezgodnu od natjecanja do natjecanja (Urugvaj, Kolumbija, Ekvador). Na Copi se desavaju iznenadenja zbog vise razloga poput ocajnih terena, mesarske igre, nadmorskih visina itd., a ne radi toboze prekvalitetnih ekipa koje svaka svaku moze pobijediti
  • Mr Anderson
    19.9k
    Opet Ronaldo zabio. Molim admine da glas koji sam dao Messiju prebace CR7.
  • Zagreb1992
    3.6k
    Da sam je osvoji Ligu nacija ...ispada da ostali nisu potrebni nego samo Ronaldo
  • Tom Hanks
    5.4k
    Ne znam odakle ovaj narativ da Messi nije jak u velikim utakmicama
    Zabio u finalu LP kada je Ronaldo bio sa suprotne strane,ponovio isto 2011,zabio u finalu SP
    Ako proširimo van finala pa odemo na polufinala recimo onaj slavni slalom kroz obranu reala (opet sa Ronaldom preko puta) za 2-0 i izbacivanje reala.To samo iz glave a da idem kopati našlo bi se još njegovih doprinosa u velikim utakmicama što kroz golove što kroz utjecaj na suigrače
  • bluemagic
    1.3k
    Jak je Messi naravno u velikim utakmicama, ali je i imao kao vodja ekipa debakle i preokrete gdje nema iskru da zaustavi kola kad krenu nizbrdo, dok kod Ronalda nema poraza do posljednjeg zvizduka. Knockout utakmice u LP ne treba niti komentirati od 2015-2019
  • rokikaciga
    14.9k
    Sad cu se mozda malo doxat, ali sjedim u birtiji u Dubravi i prikazuju reprize golova i zabija Ronaldo. Mali u bircu vidi i pocne vikat SIU SIU i radit njegovu proslavu :lol:
    Da ne kazem da je moj mali lud za Ronaldom, kaze Messi najgori igrac na svijetu. Nisam uspio kao roditelj :lol:
  • Zagreb1992
    3.6k
    Pojedinci u timskom sportu ne mogu uzimati trofeje sami ..ako se porediš ekipi onda ćeš uzimati sve ..ako se podrediš pojedincu i o istom ovisiš onda se nećeš usrećiti baš
  • bluemagic
    1.3k

Rekao je Michael Jordan “There is no 'I' in team, but there is in win“ :lol:
  • Boycie
    4.2k
    Vjerujem da svako ima drugaciju emociju... jedina 3 sporta koja sam nekako kroz cijeli zivot trenirao ili rekreativno igrao, a da pratim i volim dan danas...
    Samo sam se radi Jordana budio da gledam NBA, mogu reci globalno za mene i najveci od najvecih, aura, karizma i legacy br1. Kada sam pratio tenis, definicija te igre mi je bio Federer, cista poezija i djecacka zaigranost. Prema Barceloni nemam nikakve posebne simpatije kao niti prema i jednom stranom klubu, ali su jedini klub gdje sam tempirao svoje vrijeme da gledam svaku tekmu zbog Messija. Njegov prime je nedostižan svima. U kompilaciji najboljih 50 akcija i golova svih vremena, njegovih je barem 10-15.
    Na stranu statistike i sve, govorim o cistoj svojoj statisfakciji i sreci gledajuci ta 3 sportasa.
    A idoli su bili tu puno blize, s obzirom da sam kao klinac imao tu srecu da treniram u Ciboni, Drazen je uvijek bio sportski i ljudski uzor. Kao i Zvone.
  • jakov1
    1.6k
    Isto i za Lebrona?Zagi

Mislio sam da je ovaj narativ umro prije barem 10 godina, ali ocito ne pratim dovoljno.

Ne znam odakle ovaj narativ da Messi nije jak u velikim utakmicamaTom Hanks

Od Ronaldovih Indijaca jer Ronaldo ima duplo vise golova u LP od cetvrtine nadalje.

Isto kako Messijevi Indijci broje Ronaldu konverziju slobodnjaka ili nesto trece po cem je Messi glatko bolji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.