• jedan u nizu
    18.4k
    Od danas smo fokusirani isključivo na Panamu,KtcGoat

cuj od danas.
    Sta se radilo ova tri dana da mi je znati
    A nis, na Ganu cemo se fokusirati od sljedeceg ponedjeljka.
    Ima vremena
  • Thor
    2.8k
    Pomalo...vrag prisu odnija :lol:
  • FazeN
    7k
    17:00 - U.Cluj - Hrvatska U19

Naši mladi reprezentativci idu na Euro kroz par dana a danas će odigrati pripremnu utakmicu protiv druge ekipe Rumunjske U.Cluja.
    Imamo naših 5 igrača na raspolaganju izborniku, pa da vidimo kako se nose sa seniorima ne baš loše ekipe :cool:

Link: https://www.youtube.com/live/7LpmBSxziG0?is=0xXJrn8YaJ8rLe3o
  • Thor
    2.8k
    :lol:
  • Alack Sinner
    40
    Ne sjećam se koliko je Davor trajao, ali Perišić je "oduvijek tu"Jima

Jako cijenim Perišića, ali nije bitno koliko je Šuker trajao. Bitno je kaj je on značio za repku, ali nebitno sad.

Modrić, Šuker, Perišić pa ostali ako govorimo o najznačajnijim reprezentativcima.
  • emilperska
    16.9k
    Šuker je u 69 utakmicao dao golova koliko danasnji igraci, ukljucujuci Kramu i Perisica, ne mogu u cca 150 nastupa..
  • Alack Sinner
    40
    Ne samo to, nego kakve je golove dao. Onaj lob Schmeichelu...
    Znam da je iritantan, nitko ga ne voli baš, niti ima razloga, uključujući i mene, ali svi smo imali njegov dres.

Moram spomenuti, meni je i dalje najdraži hajdukovac u repki Asanović. Kakav igrač.
  • emilperska
    16.9k
    Moram spomenuti, meni je i dalje najdraži hajdukovac u repki Asanović. Kakav igrač.Alack Sinner

Meni Štimac i Bokšić.
  • Alack Sinner
    40
    Jbg, Bokšića nikad nismo dočekali na velikom natjecanju.
  • Ludovic IX
    11.8k
    ja nisam imao njegov dres tad ali mi je preko šogija nedavno poslao dva pa ih sad nosim iako ga ne cijenim ko čovjeka
  • Alack Sinner
    40
    Sve je jasno, samo ja sam to krenuo s tim jer ga se zbog toga počelo podcjenjivati kao igrača i onoga kaj je on značio za repku.

Kakvo štopanje lopte i osjećaj za gol...
  • pešća
    1.5k
    Ne znam jel ovo nešto novo ali ispada da će naši imat 3-4 presice prije utakmice sa jednom Panamom. Mislim koji vrag, kaj nije inače da bude jedna presica večer prije tekme i bok. Jel ovo nogomet il netflix.
  • emilperska
    16.9k
    Ne znam jel ovo nešto novo ali ispada da će naši imat 3-4 presice prije utakmice sa jednom Panamom. Mislim koji vrag, kaj nije inače da bude jedna presica večer prije tekme i bok. Jel ovo nogomet il netflixpešća

Ma svaki dan imaju presice gdje izlaze 2 po 2 i pricaju genericke pizdarije koje im je Pacak dao na papiru.

"Treniramo, radimo" "mislimo samo na Panamu" "Izbornik zna"
    "Svi smo spremni i jedva čekamo".

Ja to ne gledam od 2012. i odlaska Bilića.
  • Mlađi referent
    15.7k
    Moram spomenuti, meni je i dalje najdraži hajdukovac u repki Asanović. Kakav igrač.Alack Sinner

Neki dan sam vrtio reprize iz ‘96 i ‘98. Abnormalno dobar igrač.

Inače sam mlađa generacija, u šoku sam zvao starog da mi objasni kako je moguće da oko njega nije hype kakav je oko nekih igrača te generacije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.