• M94
    2.7k
    Na stranu dodatne utakmice, meni je dovoljan prelazak na normalan i moderan stadion konačno koji ima krov, taman i da samo jednu utakmicu tamo odigraju.
  • rioda
    16.9k
    Hoće li se uvesti neka nova usluga, zahodi će biti čisti, montirat će neku novu tendu?Nevo7

Zahodi bi trebali biti čisti, bar prvu utakmicu na Kranjči
  • jp23
    4.1k
    Kakav je postotak kod godišnjaka kada se uzme u obzir i prepuštanje mjesta? Odnosno broj na koje su došli + one na kojima su prepustili mjesta u odnosu na broj utakmica
  • fakin
    4.8k
    a valjda smo i sami svjesni da dosta ljudi kupi godišnju samo kako bi imali pravo prvokupa euro gostovanja
  • Papastrumf
    23.2k
    Zanemarivo veci. Na zapadu se prepusti par desetaka po utakmici, a na sjeveru nesto vise.
  • Sajla
    21.2k
    Najskuplja godišnja ulaznica je €410.
    18 ligaških, 3 utakmice europskih pretkola, 4 utakmice u skupini = 25 utakmica
    €16,40 po utakmici. a ako upadne još koja kup utakmica ili se ponovi kao s Gentom... bit će i manje.

ove sezone pojedinačna karta za Rijeku i tovare je bila €30 = €120
    Betis, Celta, FCSB, Fener €45 = €180
    tih 8 utakmica je €300, pa ako pretpostavimo da će pojedinačne cijene ostati iste, za još €110 gledamo najmanje 17 utakmica, manje od €6,5 po utakmici.

je li puno za dati odjednom? da. ali prolazimo ovu priču svake godine u ovo vrijeme....
  • The Undertaker
    9.9k
    Svake godine ista priča. Ako se sve godišnje prodaju (a prodati će se) onda nisu skupe.
    S druge strane, s obzirom na popunjenost, pojedinačne ulaznice su očito preskupe.
  • SanctaSanctorum
    366
    Nastavno na ove brojke koje je Papa napisao o dolasku godišnjaka, jedva čekam uvođenje praćenja dolaska na utakmice ili prepuštanja mjesta istih. Spomenulo se da će to krenuti prelaskom na Kranjču.
  • The Undertaker
    9.9k
    Ja jedva čekam primjenu Etičkog kodeksa i na članove. Osloboditi će se dosta mjesta za nove godišnjake.
  • fakin
    4.8k
    i mislite da će onda ti novi godišnjaci biti redoviti? moš mislit, bit će još neredovitiji od ovih sada.

valjda ste shvatili da nemamo neki bazen ljudi koji u redu čekaju da se oslobodi neka godišnja pa da ju kupe i dolaze na 80% tekmi.

i lani i preklani na kraju je godišnju mogao kupiti tko je htio pa sumnjam da se drastično povećala dolaznost godišnjaka nego godinu prije toga.
  • Dinamosaur
    3.4k
    Ja jedva čekam primjenu Etičkog kodeksa i na članove. Osloboditi će se dosta mjesta za nove godišnjake.The Undertaker

cudno kak te eticki kodeks nije interesirao dok si imao zakupljen stolac na istoku
  • deda
    46.3k
    Treba svakako pohvaliti potez kluba da se U18 i Over65 grupi navijača da popust na godišnje. To je moj stav već godinama i drago mi je da je konačno usvojeno. Nadam se da će isti popust dobivati i na pojedinačne karte.
  • rioda
    16.9k

Pa nije li tako bilo i lani?
  • The Undertaker
    9.9k
    Mi pretplatnici na Zapadu plaćamo najviše, trošimo najviše i pratimo klub najduže. Dopizdilo je više da svaki novokomponirani navijač prvo šilji k... na nama.
  • deda
    46.3k
    Je u pravu si zato i spominjem pojedinačne jer mislim da bi se i na njih trebalo primijeniti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.