• Mr Anderson
    20k
    jel godišnja vrijedi za pretkola?Porculanka

Ne vrijedi jedino za nokaut fazu, bit će to još dosta para kad dođemo do polufinala.
  • Porculanka
    102
    znači vrijedi do nokauta! fala, dečki :heart:
  • MateG
    361
    Možda je 5 eura ali po meni ima nešto u fizičkoj godišnjoj… pa ako ništa nikad mi nije zapela ove sezone, nisam morao svjetlinu pojačavat i okrećat mobitel :lol:
  • Crusades
    24.5k
    Ma dam i 15 samo da ju imam za uspomenu i kolekciju u fizičkom obiku kao i sve ove do sada.

Još jedan apel da se nešto napravi i sa printanjem "pojedinačnih" ulaznica na koje dođeš ako imaš godišnju...
  • NitkoBitan
    37.4k
    Najbolje da jos i prije tekme razmisljam imam li dovoljno baterije i slicno. 5 eura nikakva investicija :strong:
  • Zoran
    658
    Upravo to… ja idto hocu fizicki da je imam u novcaniku i amem. A i na ulazu puno više štekaju ove kaj su na mobitelu.
  • MateG
    361
    Ne, znaci, mislim da mi nijednom nije zastekala na mobitelu ali vidao sam dosta ljudi kojima je
    Zlu ne trebalo uzet ce se fizicka i dobro…
  • emilperska
    17k
    Ma hoću fizički karticu i šlus hahaha

Ja koristim oboje, ali kartica je kartica..
  • javolimtebejako
    5.4k
    kartica je karticaemilperska

sam ju nemoj zaboravit oprat prije aerodroma
  • Mali Zeus
    21.5k
    ma apsolutno, samo kartica.
  • znajdatevolimja
    2.1k
    Imam osjećaj da neće svi godišnjaci obnoviti godišnje i da će ih ipak nešto ostati. Znam da nema smisla, ali imam takav osjećaj
  • Papastrumf
    23.4k
    Statisticki je nemoguce da od preko 5.000 ljudi svi obnove godisnje. Dio odseli, dio ne zeli, dio ne moze itd.
    Prosle i pretprosle sezone 20ak % ljudi nije obnovilo godisnju. Vjerojatno ce to ove sezone biti manje zbog Kranjceviceve, ali nesto ce zasigurno ostati.
  • fakin
    5k
    Ostati? Znaci isti broj godisnjih koliko je lani prodano bit ce u prodaji ove sezone? Ja bi iskreno radi kranjce dao samo ovogodišnjim godisnjacima sansu da obnove i to je to. Da smanjimo broj godisnjaka zbog manjka mjesta na novoj Kranjci i na zapadnoj i na navijackoj tribini
  • ZG plavi 01
    412
    ja osobno uopce ne bih stavljao godisnje nego bih dao prednost prvokupa za proslosezonske godisnjake za svaku utakmicu ili samo polugodisnje karte
  • Dinamosaur
    3.4k
    biseru, pa poanta kod vecine godisnjaka i je ta, jednom kad ju kupe nemaju vise brige oko kupnji pojedinacnih
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.