• Mali Zeus
    21.5k
    digitalna godišnja je, a tko želi ispis može na dan domaćih utakmica za 5 eura na ticketpointu
  • Mr Anderson
    19.8k
    jel godišnja vrijedi za pretkola?Porculanka

Ne vrijedi jedino za nokaut fazu, bit će to još dosta para kad dođemo do polufinala.
  • Porculanka
    102
    znači vrijedi do nokauta! fala, dečki :heart:
  • MateG
    350
    Možda je 5 eura ali po meni ima nešto u fizičkoj godišnjoj… pa ako ništa nikad mi nije zapela ove sezone, nisam morao svjetlinu pojačavat i okrećat mobitel :lol:
  • Crusades
    24.4k
    Ma dam i 15 samo da ju imam za uspomenu i kolekciju u fizičkom obiku kao i sve ove do sada.

Još jedan apel da se nešto napravi i sa printanjem "pojedinačnih" ulaznica na koje dođeš ako imaš godišnju...
  • NitkoBitan
    37.2k
    Najbolje da jos i prije tekme razmisljam imam li dovoljno baterije i slicno. 5 eura nikakva investicija :strong:
  • Zoran
    629
    Upravo to… ja idto hocu fizicki da je imam u novcaniku i amem. A i na ulazu puno više štekaju ove kaj su na mobitelu.
  • MateG
    350
    Ne, znaci, mislim da mi nijednom nije zastekala na mobitelu ali vidao sam dosta ljudi kojima je
    Zlu ne trebalo uzet ce se fizicka i dobro…
  • emilperska
    16.8k
    Ma hoću fizički karticu i šlus hahaha

Ja koristim oboje, ali kartica je kartica..
  • javolimtebejako
    5.3k
    kartica je karticaemilperska

sam ju nemoj zaboravit oprat prije aerodroma
  • Mali Zeus
    21.5k
    ma apsolutno, samo kartica.
  • znajdatevolimja
    2.1k
    Imam osjećaj da neće svi godišnjaci obnoviti godišnje i da će ih ipak nešto ostati. Znam da nema smisla, ali imam takav osjećaj
  • Papastrumf
    23.2k
    Statisticki je nemoguce da od preko 5.000 ljudi svi obnove godisnje. Dio odseli, dio ne zeli, dio ne moze itd.
    Prosle i pretprosle sezone 20ak % ljudi nije obnovilo godisnju. Vjerojatno ce to ove sezone biti manje zbog Kranjceviceve, ali nesto ce zasigurno ostati.
  • fakin
    4.8k
    Ostati? Znaci isti broj godisnjih koliko je lani prodano bit ce u prodaji ove sezone? Ja bi iskreno radi kranjce dao samo ovogodišnjim godisnjacima sansu da obnove i to je to. Da smanjimo broj godisnjaka zbog manjka mjesta na novoj Kranjci i na zapadnoj i na navijackoj tribini
  • ZG plavi 01
    381
    ja osobno uopce ne bih stavljao godisnje nego bih dao prednost prvokupa za proslosezonske godisnjake za svaku utakmicu ili samo polugodisnje karte
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.