• Keyser Soze
    19.6k
    "Naš je plan Hajduku osigurati najmanje 5 do 10 milijuna eura godišnje. I još smo na te iznose spremni dodatno financijski pomoći u dovođenju pojedinih igrača koji bi trebali osnažiti Hajduk igračkom klasom."

- Uložit ćemo koliko treba da se stvori moćan Hajduk - ponovio je za kraj Ivica Pirić.
  • Dendle71
    419
    nije moguce nit je dozvoljeno. Zato mi je drago da se takav tupan javno oglasio u vezi toga. Nadam se da seu UEFI pali alarm
  • crophantom
    4.9k
    Znaci ugovor je 2 milje godisnje, plan je 5 do 10 milja godisnje kroz bonuse + jos dodatno za igrače.
    Znaci "bonusi" su jos od 150% iznosa ugovorene cifre pa do 400% + bakša za igrače.

Ok :lol:

Samo me zanima koji su im targeti za te famozne bonuse :lol:
  • Keyser Soze
    19.6k
    10 milijuna na 5 godina, odnosno 2 milje godišnje.

I onda bonusi od 8+ milja kao :lol:
  • Jurki
    26k
    znam da nije moguce. Tim je cudnije kak je taj kromanjonac javno izjavio.
    I on je vodio nogometni klub? Nije ni cudo kaj je propal.
    Kolko ce se para dolje oprati.. kukulele.. kad odu.. nebu ostala ni spaljena zemlja.
  • Paggini
    87.4k
    Ovaj Pirić je toliko intelektualno potkapacitiran da lik hladno, i prije nego je ušao u klub, govori kako će radit stvari koje su ilegalne, uz šarmantni nagovještaj "bit će toga još!!!"

UEFA bi trebala imati najlaksi posao na svijetu brijem.
  • Dendle71
    419
    Sad sam procitao:

Prvo veli: 10 M€ u 5god.
    Plus Bonusi
    Plus placanje igraca

Pa zatim kaze: cilj je ulagati izmedju 5 i 10 M€ godisnje

A na kraju: ulozit cemo koliko god treba

A zauzvrat: nista. Samo tako. Volim ajduka
  • crophantom
    4.9k
    Ovih prva 2 milijuna ce sprziti do prekosutra, da plate 1/4 dugova prema dobavljačima. Kad to nestane, bit ce, "alo, Pirke, brale, more li bonus il pitaj ovog svog nosonju more li bar regres? A rec cemo UEFI da je Livaja snima reklamu za kripto šta te briga ka ono ae. A bogati znan da nezna on to ni izgovorit, to cemo risit u montazi brale".

Onda se mozda nade i za struju, vodu i plaće dok se Sigur i Pukstas ne prodaju.

Koliko jebeno mutna i neozbiljna prica.
  • SanctaSanctorum
    365
    Oni bi prodali vlastite obitelji, dostojanstvo i ideale ne da budu jaki, nego da sruše nas. To se nikada neće desiti jer su svoju priliku propustili kad smo bili najranjiviji. Ove mutne priče i kombinacije me ne brinu niti malo jer i da dobe ovu lovu, nesposobni su išta napraviti. 2 milje su realne, ove bonuse neznam na koju foru misle napumpati do 10 milijuna i plaćati igrače. Nadam se da će propasti još jače.
  • Hnlovac
    6.3k
    Oni bi s iskrenim radom, samokritikom i strpljenjem i s buđetom Rijeke bili i više nego konkurentni.

Međutim, dok god rukama i nogama, krađom, malverzacijama, laganjem, varanjem i prijetnjama na silu žele tu kantu, mogu dobiti 100 milijuna € i neće osvojiti ništa
  • sport
    5.9k
    Tu bi i Turudić imao posla :lol:
  • NORTE
    25k
    S 2 milijuna Ukrajinci neće biti najveći sponzor, toliko im je i Vlada dala :sweat:rioda

Mogu komotno hdz-ov logo stavit na prsa, jer i ovaj kripto je hdz priča.

Meni se čini da će milijune uludo spržit za novu fritule.
  • badjibadara
    9.8k
    Ovaj Pirić je toliko intelektualno potkapacitiran...Paggini

piric-nosov-hajduk-facebook.jpg

Pirič zivi vjećno
  • hardek
    10.3k
    Jednom će netko pokucati na vrata i izaći će sve na vidjelo. A mi ćemo ovdje lijepiti memee "I used to pray for times like these".

Jedva čekam
  • vjeko1701
    25.5k
    nije moguce nit je dozvoljeno. Zato mi je drago da se takav tupan javno oglasio u vezi toga. Nadam se da seu UEFI pali alarmDendle71

Jednostavno sam fasciniran svakim istupom Pirića. Čovjek doslovce najavi kršenje UEFA pravila xD

Al ajde, koje su se stvari pisale i koja imena su bila uključena, mirisalo je na državni projekt, ovako samo izgleda da će biti mutna praonica para.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.