• Ljubo
    812
    Od 4 obrambena igrača jedini Šutalo danas na razini, od ostale trojice ne znam koji mi je lošiji bio.
  • Frizura Robija M
    459
    Pa za početak ne bi napravili ovakav popis...
  • Zagi
    17.8k
    0 bodova , a Livi igrač tekme.
    Nemre gore.
  • Pacho
    18.3k
    Da nemamo Livija bi se proveli kao Curacao. Cestitke Dalibanu i stozeru
  • Orc123
    15.9k
    Realno mi imamo dobru ekipu kojubsamo treba uklopiti u idealan sustav ali danas totalno krivo pripremljena utakmica, kriva formacija.....da smo imali jebeno tolko vremena se peipremiti i onda smo pripremili ovo.....

Jadna utakmica koja ide na dusu strucnog stozera na celu sa Dalicem.

Nazalost, ja mislim da ni skupinu necemo proc jer mi energija ekipe djeluje ocajno koliko god oni pokusavaju to prikazati drugacije.
  • Ludovic IX
    11.8k
    Gubis a ti onda moraš vlasica ubacit jer nemaš nikoga na klupi ko ti moze iz ničega metnut gol
  • Ljubo
    812
    Zamjene su nam isto kriminalne bile, ovakva utakmica se dogodi kada nema dovoljno kvalitete u stručnom stožeru
  • KtcGoat
    6k
    Obrana ajme majko
  • hardek
    10.3k
    Čestitke englezima, samljeli nas ljudi u prvih 20 min drugog poluvremena. Rezultat ko rezultat nije problem, problem je što je Zlajo slagao popis za 3-5-2 a sad se jasno vidjelo da mi to ne možemo igrat.

Sad smo prisiljeni igrati 4-3-3 sa jednim bekom, 2 krila i 8 ofenzivnih veznjaka u rosteru.
  • Str1nger Bell
    3.6k
    Gvardiol katastrofalan, Misic doktor za TRENUTNOG Modrica, napadaci svi na isti kalup.

Stojkovic lijevo, M.Pasalic desno i Livaja naprijed, 5 komada bi dobili Englezi danas.
  • Josip Frank
    281
    Modrić loš, a Kramarić totalno odsječen
  • Xpert1992
    646
    Na kraju ocekivano, poraz uz losu igru. Fale Dinamovci, zanimljivo da je nas najbolji igrac Livakovic, jedini igrac iz Dinama, a uz njega Baturina. Al kaj kad Dalic nece slusat, pa sad imas ovo. Misica neces zvat jer ga nisi prije zval, svaka cast. Srecom pa sad igramo prptiv Paname pa mozda bu bolje.
  • Jos-Optimus
    11k
    Šutalo je uvijek najbolji kad su velika natjecanja, narativ da je nesiguran i kikser guraju Dalmoši. Čovjek je jedini stabilan već dugo
  • ElDorado
    11.6k
    Saće čvaljo bez imalo samokritike
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.