• Roky
    72
    Ko god da nam dodje dobijamo!!
  • Yovitssa
    1k
    Ja sam se nekada živcirao težinom protivnika u kvalifikacijama. Prestao sam jer smo narasli kao klub i ako ciljamo LP nemamo kaj navijati za "liliputance" u kvalama. Daj nam najjače i ako ispadnemo nemamo niti kaj raditi u LP...
  • Maximo
    872
    Sjajno...Thun, prva u gostima...
    Ovo je više par za playoff nego 2. pretkolo
  • Zambatine škude
    4.9k
    Ja sam se nekada živcirao težinom protivnika u kvalifikacijama. Prestao sam jer smo narasli kao klub i ako ciljamo LP nemamo kaj navijati za "liliputance" u kvalama. Daj nam najjače i ako ispadnemo nemamo niti kaj raditi u LP...Yovitssa

Za mene je ovo potpuno pogrešan rezon. Da neki Liverpool usred ljeta bez "pola ekipe" mora proći, recimo, prvaka Švedske, pa Grčke, pa Danske za ulazak u LP, lako bi se moglo desiti da vrisne.

Nije baš isto hoćeš li prvu tekmu u sezonu u kojoj ni ne znaš još gdje si i kakav si igrati protiv Fole Esch ili Thuna. I nema to apsolutno nikakve veze s kvalitetom mjesec i pol kasnije kad počinju skupine.

Pafos koji je bio hit Lige prvaka je na jedvite jade prošao Izraelce u drugom pretkolu, a bogami i Kairat protiv puno slabijeg kluba iz Finske. Nije da i mi nismo visili protiv Škupija, Ludogoreca ili Cluja. Užasan ždrijeb.
  • DerHerrKool
    1.1k
    A dobro, sad ga pretjeruješ. Da je moglo bolje, moglo je, ali užasan nije.
  • Zambatine škude
    4.9k
    A dobro, sad ga pretjeruješ. Da je moglo bolje, moglo je, ali užasan nije.DerHerrKool

Prvak Švicarske je okej u plejof rundi kao kod Bjelice (kak smo tad prošli?), u ovoj je skoro pa definicija užasa. A mogao si na prvaka Kosova, Sjeverne Irske, Gibraltara ili Estonije.

Jednako loš bi bili Danci i ŠVedi, ali to je taj rang otprilike.
  • DerHerrKool
    1.1k
    Kužim ja kaj ti hoćeš reć. Moglo je bolje, al ispada da smo izvukli neki nepobjedivi klub pa se očajava jer nemamo šanse. Mi smo uvjerljivi favorit i samo ta činjenica ti govori da je daleko od užasa.
  • Filip85
    1.4k
    Ja rezoniram stvari tako da jesmo bolji i da bi morali proći, ali isto tako Thun je najteži mogući ždrijeb i jednako kao što mi u 1.kolu skupina skinemo Chelsea, tako se i nama - ne daj Bože - može dogoditi da nas netko zaskoči na početku...

Oprez i mobilizacija moraju biti 100%-ni s naše strane.
  • Zambatine škude
    4.9k
    Ne znam jesmo li uvjerljivi favorit, ali svakako bi bili puno uvjerljiviji favorit protiv bilo koga iz ostatka ždrijeba. A i takvi te mogu maznut u sedmom mjesecu na dve tekme.

Nazovi to kako god hoćeš, semantika nije ključna, ali izvukao si najgoru opciju.
  • NVKOD
    12.9k
    Po meni je vrlo jednostavno. Ako ne možemo dobiti Thun, onda nemamo kaj raditi u Ligi prvaka. Kako mislimo biti kompetentni u najjačem klupskom natjecanju i rušiti velikane ako ne dobijemo klub koji je do jučer bio drugoligaš?

Naravno da ne treba podcjenjivati njihov uspjeh, ali mi smo DINAMO Zagreb. Ne bojimo se nikoga!
  • vjeko1701
    25.4k
    Tu bi se ubacio i ipak rekao 2. najgori, mislim da je Kairat sa većim europskim iskustvom i puno daljim gostovanjem na umjetnoj travi bio dosta gora opcija.
  • Zambatine škude
    4.9k

Pa zakaj se ograničavati? Zakaj ne idemo odmah na Fenerbahče jer će u Ligi prvaka biti 28 klubova jačih od njega? Zakaj ne na Lyon, bit će ih 20 boljih u ligaškoj fazi? Ajde odmah Fenerbahče i Lyon da vidimo gdje smo i kakvi smo, najbolje je tako otvoriti sezonu. Ako njih ne dobijemo, nećemo nikog ni u Ligi prvaka.

Ne kužim da tako kratko pamćenje imaju navijači kluba koji ovakve kvalifikacije igra zadnjih 20 godina pa se eto ne sjećaju koja je to muka Isusova i kad si kompletan, a ne bez golmana, McKenne i Stojkovića.

Tako sam čitao i prije tri godine kurčenje da su nam Astana, AEK i Sparta odlična uvertira i šta ćemo u Europi ako njih ne prođemo pa smo se na ljeto proveli tako kako jesmo. Pusti parole s fan stranica o strahu i ne strahu, to nitko nije spominjao. Komentiramo ždrijeb.
  • scooniepenn
    6.9k

Definitivno smo mogli puno bolje proci, ali oni Young Boysi i ovaj Thun su usporedivi otprilike kao Dinamo i Hajduk. Nedavno sam naletio na rostere nas i njih u tim dvobojima i podsjetilo me koliko su ti Young Boysi bili jaka ekipa. Nama ce nedostajati Stojke, Livi i Skot, ali sa svim ostalima koji su tu mi smo i dalje level jaca ekipa koja ima sezonu iza sebe. Druga bi stvar bila da smo u ovom sastavu igrali proslo ljeto. Ne vidim kako ce Thun zaustaviti ofanzivnu cetvorku Orsa Vidovic Bakrar i Beljo. Tipujem na 2 razlike u kumulativu.
  • Jurki
    25.9k
    Isto kak je nama tak je i njima.
    I oni budu bez ritma utakmica.
    Nismo dobili Švede koji su u toku sezone.
    Da je moglo bolje, da naravno da je moglo.
    Dobro je to kaj nejdemo u Azerbajdzan ili neku takvu vukojebinu.
  • scooniepenn
    6.9k

Za mene su Gyor i Universitatea tu negdje ili minimalno slabiji od Thuna, a Kairat i Aarhus definitivno jace ekipe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.