• bbzg
    226

Olympiakos 57.250
    Shakhtar 56.250
    Bodø/Glimt 52.000
    Ferencvaros 50.750
    København 43.875
    Midtjylland 43.250
    Rangers 42.750
    Celtic 41.000
    Dinamo 40.500
    PAOK 37.750
    Qarabag 35.750
    Zvezda 34.000
    Slovan 33.000
    Panathinaikos 31.750
    Salzburg 30.500
  • criticus
    9.1k
    Godinama pratim koeficijente od prvog pretkola i iskustvo me naučilo da nema prevelikog smisla sada striktno pratiti. Hoću reć gubio sam vrijeme na to :smile:. Pogotovo dolaskom Konferencijske lige puno stvari je postalo besmisleno pratiti prije grupa. Recimo prije se svelo da pratiš neka iznenađenja ispadanja u kvalifikacijama za EL i tih država koje su nam interesantne. Sad se to prebacilo na Konferencijsku ligu. Svako ispadanje iz LP ili EL ne znači kraj puta. A i onda kad uđu u grupe nađe se neki klub koji odradi vrhunsku sezonu. Tako da čista slika se pojavi tek nakon ligaških faza, tko nam stvarno prijeti u klupskom i nacionalnom koeficijentu. U ligaškoj fazi je taj bazen klubova manji ali i dalje velik. Za kvalifikacije stvarno nema smisla pratiti.
  • vjeko1701
    28k
    Ma baš sam išao napraviti tablicu i ispada ovako

Snimka-zaslona-2026-08-14-092526.jpg

Kada bi iznad nas bili samo boldani, imali bi direktan plasman u playoff. Od sezone iza vrlo vjerojatno mičemo Grke s ove liste ali zato umjesto njih dodajemo Turke - Fenerbache i Galatasaray.
  • Georginho
    735
    Onda bi nam Rijeka napravila uslugu da izvede čudo protiv Midtjyallanda
  • vjeko1701
    28k
    Ma meni su najbitniji Shaktar, Ferenc, Rangers i Celtic. Oni nas blokiraju od izravnog plasmana u Playoff. Iznad nas može biti kolko god treba boldanih ali ne smije biti nijedan koji nije.

Pošto smo na -16 od Shaktara i -10 od Ferenca, Trebala bi nam baš bolesna sezona da ih prestignemo ili bi oni trebali popušiti prvenstvo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.