• NORTE
    25k
    Thun - piše 1000, ako je 5% onda 500 jer je kapacitet 10kMateG

Loš ždrijeb, ali proći moramo i hoćemo i to rutinski.
  • rioda
    16.8k

Istina, ali nije isto usred priprema u sedmom mjesecu ili u devetom mjesecu kad se stroj već uhoda. Nezgodan ždrijeb u svakom slučaju, pogotovo jer ćemo na njih bez Stojkovića i gotovo sigurno Livakovića.
  • IstinaZaDinamo
    2.6k
    novi trener im prakticki nema iskustva vodjenja seniora, zadnji seniorski klub vodio prije desetak godina i to u trecoj svicarskoj ligi, od tada samo mladje kategorije

https://www.transfermarkt.com/privitelli-gian-luca/profil/trainer/18300
  • GOAT
    8.1k
    Valjda ja jedini nisam cuo za taj Thun jbt kao da smo Barcelonu izvukli takvi su komentari, a ono tim koji vrijedi 30 mil po TMu.. Beljo ce im 4 komada dat sta se znojite
  • NORTE
    25k
    Možda sam lud, ali očekujem pun stadion.
  • Kruno
    1.4k
    Lagani prolaz.
  • Kermit
    900
    Thun nije imao sreće sa ždrijebom ove godine. Izvukao je Dinamo iz Zagreba. Švicarci, više sreće sljedeći put.
  • austrijanac
    11.5k
    Hendikep lagani
  • Paggini
    87.1k
    Laganih 0:0 u Thunu s dva udarca na cijeloj utakmici, 1:0 doma kad Beljo na 37 stupnjeva zabije neki krljavi odbijanac u 67. minuti, Thun udara u prečku u 88. minuti.

PRETKOLA SU SE VRATILA U ZAGREB, JEBO MORE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Mathiasovi Chageri
    8.2k
    Ne kužim zakaj gledate taj kraj prvenstva kad su prije zadnjih 7-8 kola praktički osigurali prvenstvo i zajebavali su se.Fan

Nije baš istina. Titulu su osigurali 3.5 nakon što je St. Gallen kiksao a oni dan ranije izgubili od Basela. Točnije, titulu su osigurali 3 kola prije kraja. Nisu ju uspjeli čak niti povrditi pobjedom već su čekali kiks drugoplasiranog. Nakon toga do kraja sezone nikog nisu dobili, a prije povrde naslova su imali 4 poraza i jednu pobjedu. To što su imali veliku bodovnu prednost svakako igra ulogu, ali govorimo o drugoligašu koji je uzeo titulu po ulasku u prvu ligu, koji je imao jako dobrog trenera bez kojeg je ostao, koji je jako loše reagirao pod pritiskom pred kraj sezone i kojem dva igrača (Meichtry i Rastoder) vrijede trećinu od 28 milijuna eura.

Oprezni da, dobro ih analizirati da, ali bojati se Thuna ni u kojem slučaju. Za naše ambicije i ono što smatramo da Dinamo treba biti, Thun treba biti riješen bez problema.
  • blue heart 72
    3.5k
    99 posto ce nam biti na raspolaganju cijela gostujuca tribina (ukoliko bude potrebe van sektora). Basel, Zürich i ostali klubovi (osim kantonalnog rivala YB-a) uvijek dobijaju cijelu tribinu na raspolaganje.
  • DrRatoljub
    951
    Nezgodan zdrijeb je, ali i njima sezona tek kreće. Najteži protivnik, posebno bez Stojkovića, ali to moramo riješiti.
  • Fatos Beqiraj
    2.3k
    Ma našamarat cemo ih ko mraz paprike. Prejaki smo mi da se bojimo nekog thuna
  • SanctaSanctorum
    334
    Malo sam tražio i naišao na neki podatak da je riječ o dva sektora sa ukupno nekih 1000 mjesta ako nam daju više. Mislim da je nominalno onih 5 posto odnosno 500.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.